Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: NEBELBANK-STADION
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 33056
schwarzgelb Einsiedel FC Franconia Athen
532 Tactiek P 53w2 90b
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 68.5
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Hernández Pindado met een sublieme pass. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab passt de bal zonder na te denken. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado passt de bal in één keer door. Schwaab rent richting de bal. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado passt de bal zonder na te denken. Jochem met een sublieme pass. Klungelig pakt Hagedorn de bal. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hernández Pindado is nu in balbezit. Hernández Pindado geeft een hoge lob. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 0:1

23e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Schwaab kopt de bal weg. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 0:2

31e minuut.
Hernández Pindado probeert naar een medespeler te passen. Jochem geeft een hoge lob. Trung Phương is nu in balbezit. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab schiet op doel. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Reluga rent richting de bal. Reluga passt de bal in één keer door. Hernández Pindado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pindado geeft een hoge lob. Hagedorn maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 63%, FC Franconia Athen 37%.
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 0:2

55e minuut.
Buitenspel voor Torres. Goede buitenspelval van de verdediging. Wędrowycz komt het veld opgelopen. Wrobel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gyurina met een sublieme pass. Malcher is nu in balbezit. Malcher geeft een lange en hoge pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 1:2

62e minuut.
Torres is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 2:2

63e minuut.
Herghelegiu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Reluga speelt de bal door. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz passt de bal zonder na te denken. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sats onderschept slim de pass. Sats geeft een lange en hoge pass. Gall heeft problemen om de bal te vangen. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wrobel rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hernández Pindado zal de hoekschop nemen. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Wędrowycz met de inworp. Klungelig pakt Reluga de bal. Reluga geeft een lange en hoge pass. Wrobel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Marichkov is nu in balbezit. Hernández Pindado onderschept slim de pass. Hernández Pindado passt de bal met de wreef. Wrobel rent richting de bal. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. Gyurina bokst de bal weg. Prisecari kopt de bal weg. Trung Phương probeert de bal aan de voet te houden. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg.

83e minuut.
Bollu passt de bal zonder na te denken. Hernández Pindado rent richting de bal. Daar is Hernández Pindado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández Pindado speelt de bal door. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 55%, FC Franconia Athen 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
schwarzgelb Einsiedel - FC Franconia Athen 2:2