Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Kali - Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39999
Kalibolzer frischauf heyen
neue 3 Tactiek fft
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 77.6
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Jüntgen passt de bal in één keer door. Sabbioni rent richting de bal. Daar is Sabbioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Ottl springt en kopt de bal. Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelenčić is nu in balbezit. Zelenčić geeft een lange en hoge pass. Deak kan de bal niet met de borst controleren. Balbierer geeft de bal voor. Ottl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura haalt uit met een fantastische trap. Dongjia bokst de bal weg.

13e minuut.
Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni passt de bal met de wreef. Biesiada rent richting de bal. Bašura onderschept slim de pass. Bašura schiet op doel. Dongjia bokst de bal weg.

20e minuut.
Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoč is nu in balbezit. Deak onderschept slim de pass. Deak geeft een lange en hoge pass. Barganha maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Janković speelt de bal door. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Bašura rent richting de bal. Bašura schiet op doel. Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Balbierer passt de bal in één keer door. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni met een sublieme pass. Bašura is nu in balbezit. Bašura schiet op doel. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Barganha passt de bal met de wreef. Deak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakoč. Bakoč krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 52%, frischauf heyen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalibolzer - frischauf heyen 0:0

55e minuut.
Sabbioni probeert naar een medespeler te passen. Jüntgen heeft problemen om de bal te vangen. Jüntgen met een sublieme pass. Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Babbl geeft een hoge lob. Bašura kopt de bal weg. Zelenčić heeft problemen om de bal te vangen. Ottl rent richting de bal. Ottl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sabbioni heeft problemen om de bal te vangen. Tonn begaat een overtreding. Sabbioni raakt geblesseerd tijdens het duel. Jüntgen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bašura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa passt de bal in één keer door. Tonn geeft een lange en hoge pass. Barganha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Viljamaa passt de bal in één keer door. Andrekson speelt de bal door. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ... Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - frischauf heyen 1:0

85e minuut.
Ottl passt de bal in één keer door. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Bašura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bašura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 50%, frischauf heyen 50%.
Kalibolzer - frischauf heyen 1:0