Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Chemie Leipzig Bayer Crew
5-3-2 br R mod Tactiek abw 5
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 72.5
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Kuroś rent richting de bal. Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Zolper geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Babenco bokst de bal weg.

12e minuut.
Güttler is nu in balbezit. Güttler passt de bal in één keer door. Lais rent richting de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Völzow krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fujdiar probeert naar een medespeler te passen. Daulon is nu in balbezit. Daulon probeert naar een medespeler te passen. Völzow is nu in balbezit. Völzow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Güttler is nu in balbezit. Güttler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 0:1

25e minuut.
Lais passt de bal zonder na te denken. Daar is Daulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daulon passt de bal met de wreef. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow schiet op doel. Giuffrida bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daulon onderschept slim de pass. Daulon passt de bal met de wreef. Lais rent richting de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Völzow krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Lovrak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas schiet op doel. Babenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 1:1

43e minuut.
Spickenagel kopt de bal weg. Zolper is nu in balbezit. Zolper geeft de bal voor. Potegea springt en kopt de bal. Babenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 2:1

44e minuut.
Daulon is nu in balbezit. Daulon geeft de bal voor. Seledcevas rent richting de bal. Völzow verovert de bal door een tackle van achteren. Völzow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jopp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 56%, Bayer Crew 44%.
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 2:1

46e minuut.
Güttler heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlasatý. Güttler raakt geblesseerd tijdens het duel. Daulon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Völzow krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Zolper passt de bal zonder na te denken. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Spickenagel verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Völzow kopt de bal weg. Rödl rent richting de bal. Güttler onderschept slim de pass. Güttler draait met de bal, schiet en ... Giuffrida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 2:2

75e minuut.
Güttler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lais de bal. Lais passt de bal in één keer door. Völzow bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow schiet op doel. Giuffrida bokst de bal weg.

80e minuut.
Samppala speelt de bal door. Seledcevas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fujdiar neemt de hoekschop. Völzow krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rödl rent richting de bal. Lais onderschept slim de pass. Lais geeft een hoge lob. Völzow is nu in balbezit. Völzow haalt uit met een fantastische trap. Giuffrida bokst de bal weg. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler verovert de bal door een tackle van achteren. Güttler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Seledcevas de bal. Güttler geeft een hoge lob. Paal! Giuffrida bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 60%, Bayer Crew 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSG Chemie Leipzig - Bayer Crew 2:2