Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel AC TurboTurbine
442 klassisch Tactiek R-Wing442
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
64.7 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


9e minuut.
Secolo kopt de bal weg. Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ylimäki zijn tegenspeler op de grond. Brandão roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brandão kan niet meer verder spelen. Andreucci komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pasquale is nu in balbezit. Pasquale geeft de bal voor. Inworp. De Francesco met de inworp. Caro speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 72%, AC TurboTurbine 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Deutscheinsiedel - AC TurboTurbine 0:0

50e minuut.
Pipia speelt de bal door. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa passt de bal zonder na te denken. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Junuzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Maravilhosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia geeft een hoge lob. Duy Hải springt en kopt de bal. Junuzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Daar is Maravilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa geeft een hoge lob. Simkó rent richting de bal. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. Netzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pipia geeft een hoge lob. Kanana kopt de bal weg. Caro geeft de bal voor. Andreucci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - AC TurboTurbine 0:1

80e minuut.
Pejas rent richting de bal. Pejas passt de bal met de wreef. Andreucci is nu in balbezit. De Francesco geeft een lange en hoge pass. Secolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 55%, AC TurboTurbine 45%.
Dynamo Deutscheinsiedel - AC TurboTurbine 0:1