Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 VfL Beul 1971
F3-1up Tactiek Pokal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
60.2 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
bin Hamzan geeft de bal voor. Özerginer kopt de bal weg. Daar is Granel Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yañez rent richting de bal. Yañez geeft de bal voor. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald geeft een hoge lob. Zasusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Langfinger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Denić kopt de bal weg. Daar is Żółkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Denić kopt de bal weg. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering onderschept slim de pass. Memering draait met de bal, schiet en ... Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 1:0

12e minuut.
Krzemionka met een sublieme pass. Daar is Özerginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norden met een sublieme pass. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Hamzan heeft problemen om de bal te vangen. bin Hamzan met een sublieme pass. Denić bereikt de bal nog maar net als eerste. Denić geeft een hoge lob. Özerginer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez passt de bal met de wreef. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel. Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 2:0

25e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Klank speelt de bal door. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
bin Hamzan rent richting de bal. bin Hamzan passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Zasusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 2:1

28e minuut.
Denić passt de bal in één keer door. bin Hamzan is nu in balbezit. bin Hamzan passt de bal in één keer door. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer haalt uit met een fantastische trap. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kiprusoff onderschept slim de pass. Żółkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Pericle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kiprusoff passt de bal met de wreef. Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal zonder na te denken. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Pericle bokst de bal weg.

40e minuut.
Cockings maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yañez met een sublieme pass. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Norden met een sublieme pass. Klungelig pakt Gottvald de bal. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 64%, VfL Beul 1971 36%.
Silver 47 - VfL Beul 1971 2:1

48e minuut.
Klank rent richting de bal. Klank passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Özerginer de bal onder controle te krijgen. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Zasusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silver 47 - VfL Beul 1971 2:2

54e minuut.
Zahariev rent richting de bal. Żółkiewski begaat een overtreding. Zahariev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abreu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Memering springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Granel Martínez is nu in balbezit. Granel Martínez passt de bal in één keer door. Daar is Memering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memering draait met de bal, schiet en ... Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 3:2

60e minuut.
Lyubomirov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Żółkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Norden ... Strafschop! Zahariev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Memering legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pericle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 4:2

69e minuut.
Norden rent richting de bal. Norden passt de bal met de wreef. Özerginer rent richting de bal. Lyubomirov rent richting de bal. Lyubomirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. bin Hamzan geeft de bal voor. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov schiet op doel. Zasusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 4:3

74e minuut.
Granel Martínez passt de bal in één keer door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft een lange en hoge pass. Memering maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 5:3

77e minuut.
Kiprusoff speelt de bal door. Cockings is nu in balbezit. Memering onderschept slim de pass. Memering haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Denić met een sublieme pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov rent richting de bal. Lyubomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yolcu verovert de bal door een tackle van achteren. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yañez de bal. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer schiet op doel. Zasusz bokst de bal weg.

86e minuut.
Memering kopt de bal weg. bin Hamzan probeert naar een medespeler te passen. Norden probeert de bal met de borst te controleren. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zahariev verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzan is nu in balbezit. Zahariev onderschept slim de pass. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - VfL Beul 1971 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 53%, VfL Beul 1971 47%.
Silver 47 - VfL Beul 1971 6:3