Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC TurboTurbine Bayer Crew
Relax3Sturm Tactiek abw 5
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 72.2
good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Simkó is nu in balbezit. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros speelt de bal door. Güttler rent richting de bal. Güttler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Caro onderschept slim de pass. Caro probeert naar een medespeler te passen. De Francesco is nu in balbezit. De Francesco geeft de bal voor. Kuroś kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Caro speelt de bal door. Chaves Vila verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesco is nu in balbezit. De Francesco geeft een hoge lob. Vitray maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lais met de inworp. Daulon speelt de bal door. Klungelig pakt Fujdiar de bal. Fujdiar geeft een hoge lob. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fujdiar passt de bal met de wreef. Daulon met een sublieme pass. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais geeft de bal voor. Güttler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TurboTurbine 50%, Bayer Crew 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Güttler de bal onder controle te krijgen. Hawksbey is nu in balbezit. Güttler verovert de bal door een tackle van achteren. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Junuzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:1

55e minuut.
Daulon passt de bal zonder na te denken. Tombul verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lais de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Güttler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boros is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:2

59e minuut.
Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fujdiar de bal. Fujdiar geeft een lange en hoge pass. Boros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:3

60e minuut.
Krist onderschept slim de pass. Krist passt de bal met de wreef. Lais rent richting de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Güttler maakt een snoekduik en kopt de bal. Junuzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Lais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lais passt de bal zonder na te denken. Güttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:4

70e minuut.
Daulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon passt de bal zonder na te denken. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais geeft een lange en hoge pass. Güttler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lais neemt de hoekschop. Boros krijgt zijn hoofd ertegen. Junuzić bokst de bal weg. Güttler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:5

72e minuut.
Pfriem komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lais rent richting de bal. Lais passt de bal met de wreef. Güttler is nu in balbezit. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Junuzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC TurboTurbine 48%, Bayer Crew 52%.
AC TurboTurbine - Bayer Crew 0:6