Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel BSG Chemie Leipzig
442 klassisch Tactiek 5-3-2 br R mod
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
68.9 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberle met de inworp. Pleavă heeft problemen om de bal te vangen. Pleavă geeft een lange en hoge pass. Netzer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Domagalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Zolper geeft een hoge lob. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylimäki begaat een overtreding. Ylimäki krijgt een gele kaart. Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Łodyga met een snel genomen vrije trap. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pipia kan de bal niet met de borst controleren. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft een hoge lob. Einzinger probeert de bal aan de voet te houden. Kozera verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam verovert de bal door een tackle van achteren. Kibaradam geeft de bal voor. Netzer rent richting de bal. Netzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - BSG Chemie Leipzig 1:0

43e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Łodyga met een snelle inworp. Zolper geeft een hoge lob. Jopp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 40%, BSG Chemie Leipzig 60%.
Dynamo Deutscheinsiedel - BSG Chemie Leipzig 1:0

46e minuut.
Potegea komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ylimäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maire ... Strafschop! Maire krijgt een gele kaart. Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Vargas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Zolper geeft een lange en hoge pass. Vargas rent richting de bal. Ylimäki begaat een overtreding. Ylimäki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Pleavă passt de bal zonder na te denken. Daar is Netzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasatý is nu in balbezit. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. Netzer schiet op doel. Kicherer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Netzer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pleavă zal de hoekschop nemen. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pasquale kopt de bal weg. Pipia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipia passt de bal in één keer door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Galetzka is nu in balbezit. Galetzka passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Deutscheinsiedel - BSG Chemie Leipzig 1:1

81e minuut.
Pipia geeft de bal voor. Duy Hải kopt de bal weg. Vlasatý heeft problemen om de bal te vangen. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. Netzer schiet op doel. Kicherer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - BSG Chemie Leipzig 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 38%, BSG Chemie Leipzig 62%.
Dynamo Deutscheinsiedel - BSG Chemie Leipzig 2:1