Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch Gaulixum
4 5 1 X gx wing Tactiek 4-2-2-FL-1
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 68.6
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bänsch passt de bal met de wreef. Engländer met een sublieme pass. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Altmayer is nu in balbezit. Altmayer geeft een hoge lob. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Schitelea de bal. Čavkušić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leitner. Leitner krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Čavkušić probeert naar een medespeler te passen. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal zonder na te denken. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić schiet op doel. De bal raakt de paal. Dorobanţu bokst de bal weg.

41e minuut.
Bosshammer speelt de bal door. Osborn is nu in balbezit. Osborn speelt de bal door. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg. Tấn Thành met een sublieme pass. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer geeft de bal voor. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 53%, Gaulixum 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 0:0

51e minuut.
Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn geeft een lange en hoge pass. Tấn Thành rent richting de bal. Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn met een snelle inworp. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bänsch met een sublieme pass. Engländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath is nu in balbezit. Faltinath geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Osborn met een sublieme pass. Čavkušić is nu in balbezit. Leitner rent richting de bal. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:0

70e minuut.
Čavkušić probeert naar een medespeler te passen. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn speelt de bal door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Hackländer komt het veld opgelopen. Kroschinsky komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Orosz met een sublieme pass. Osborn is nu in balbezit. Osborn met een sublieme pass. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 58%, Gaulixum 42%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Gaulixum 2:0