Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bayer München VfL Beul 1971
Sicherung Tactiek Pokal
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
59.4 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Inworp. Yolcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - VfL Beul 1971 1:0

27e minuut.
Korol geeft een lange en hoge pass. Żółkiewski is nu in balbezit. Met opzet legt Antonie zijn tegenspeler op de grond. Antonie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Denić met de inworp. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ballek is nu in balbezit. Ballek passt de bal met de wreef. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Pericle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 71%, VfL Beul 1971 29%.
FC_Bayer München - VfL Beul 1971 1:0

48e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski passt de bal zonder na te denken. Gottvald speelt de bal door. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer schiet op doel. Steller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Krzemionka kopt de bal weg. Korol is nu in balbezit. Gottvald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gottvald krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Boski met de inworp. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol onderschept slim de pass. Korol geeft de bal voor. Grzmot maakt een snoekduik en kopt de bal. Pericle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ballek rent richting de bal. Ballek draait met de bal, schiet en ... Pericle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - VfL Beul 1971 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyubomirov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gavrilă kopt de bal weg. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yolcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özerginer springt en kopt de bal. Steller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Özerginer rent richting de bal. Pasquato begaat een overtreding. Pasquato krijgt een gele kaart. Özerginer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özerginer kan niet meer verder spelen. Rajski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 73%, VfL Beul 1971 27%.
FC_Bayer München - VfL Beul 1971 2:0