Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Burbach Silver 47
p-w-g Tactiek F3-1up
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 61.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Pilkmann kopt de bal weg. Ulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulkowski passt de bal zonder na te denken. Bolec heeft problemen om de bal te vangen. Bolec schiet op doel. Zasusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Březňák is nu in balbezit. Březňák geeft een lange en hoge pass. Yañez heeft problemen om de bal te vangen. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec schiet op doel. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Granel Martínez kopt de bal weg. Luis Enrique rent richting de bal. Luis Enrique passt de bal in één keer door. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Traverso komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ulkowski rent richting de bal. Ulkowski geeft een lange en hoge pass. Zahariev is nu in balbezit. Metzelopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Metzelopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kiprusoff kopt de bal weg. Daar is Memering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traverso. Traverso krijgt een gele kaart. Memering is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paul met een snel genomen vrije trap. Kiprusoff geeft de bal voor. Ecos Falsos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kancia probeert naar een medespeler te passen. Klank verovert de bal door een tackle van achteren. Březňák probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 51%, Silver 47 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Burbach - Silver 47 0:0

46e minuut.
Onciu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Traverso geeft een lange en hoge pass. Bolec kopt de bal weg. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec is nu in balbezit. Bolec draait met de bal, schiet en ... Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kaminis geeft een hoge lob. Březňák kopt de bal weg. Bolec rent richting de bal. Bolec draait met de bal, schiet en ... Zasusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Silver 47 1:0

76e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Kancia rent richting de bal. Kancia passt de bal zonder na te denken. Březňák is nu in balbezit. Březňák geeft de bal voor. Zasusz bokst de bal weg. Onciu springt en kopt de bal. Zasusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - Silver 47 2:0

79e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso passt de bal zonder na te denken. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Kancia met een sublieme pass. Bolec rent richting de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Zasusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Memering kopt de bal weg. Daar is Kaminis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminis passt de bal zonder na te denken. Onciu rent richting de bal. Onciu draait met de bal, schiet en ... Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 35%, Silver 47 65%.
FC Burbach - Silver 47 2:0