Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Chemie Leipzig AC TurboTurbine
5-3-2 br L mod Tactiek R-Wing442
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Hawksbey rent richting de bal. Łodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Junuzić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Kozera speelt de bal door. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. Junuzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kozera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanana geeft een lange en hoge pass. Andreucci springt en kopt de bal. Giuffrida bokst de bal weg.

19e minuut.
Seledcevas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro met een snelle inworp. Kanana kan de bal niet met de borst controleren. Kanana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caro is nu in balbezit. Caro geeft een hoge lob. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Giuffrida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 0:1

22e minuut.
Prusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas schiet op doel. Junuzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 1:1

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Junuzić niet meer kan verder spelen. Pressato komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Seledcevas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caro heeft problemen om de bal te vangen. Caro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 1:2

34e minuut.
Pejas passt de bal in één keer door. De Francesco is nu in balbezit. De Francesco geeft een hoge lob. Andreucci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 1:3

38e minuut.
Samppala is nu in balbezit. Pejas is nu in balbezit. De Francesco geeft de bal voor. Rödl probeert de bal aan de voet te houden. Secolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 72%, AC TurboTurbine 28%.
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 1:3

46e minuut.
Jopp komt het veld opgelopen. Kicherer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Simkó probeert naar een medespeler te passen. De Francesco geeft de bal voor. Secolo kopt de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schatzmann komt het veld opgelopen. Galetzka komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Caro is nu in balbezit. Caro met een sublieme pass. Daar is De Francesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Francesco geeft een lange en hoge pass. Andreucci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Vitray komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Seledcevas passt de bal met de wreef. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jauernig komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tombul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana rent richting de bal. Vargas begaat een overtreding. Kanana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Rödl passt de bal in één keer door. Hawksbey rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Jopp rent richting de bal. Jopp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Simkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Chemie Leipzig 58%, AC TurboTurbine 42%.
BSG Chemie Leipzig - AC TurboTurbine 2:3