Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Crew Dynamo Deutscheinsiedel
normalboris Tactiek 442 klassisch
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 66.1
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


11e minuut.
Pipia geeft een lange en hoge pass. Duy Hải rent richting de bal. Spickenagel begaat een overtreding. Duy Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Maravilhosa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Haberle kopt de bal weg. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă speelt de bal door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lais passt de bal met de wreef. Güttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maire de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pipia speelt de bal door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă passt de bal met de wreef. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Babenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Lais met de inworp. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Güttler rent richting de bal. Güttler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Crew 58%, Dynamo Deutscheinsiedel 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayer Crew - Dynamo Deutscheinsiedel 0:0

55e minuut.
Kuroś probeert naar een medespeler te passen. Lais rent richting de bal. Lais geeft een lange en hoge pass. Boros krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Dynamo Deutscheinsiedel 1:0

59e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Lais heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinček. Vinček krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Maravilhosa probeert de bal met de borst te controleren. Fujdiar rent richting de bal. Fujdiar probeert naar een medespeler te passen. Güttler heeft problemen om de bal te vangen. Güttler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Maire kopt de bal weg. Daar is Vinček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros schiet op doel. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Crew - Dynamo Deutscheinsiedel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Crew 37%, Dynamo Deutscheinsiedel 63%.
Bayer Crew - Dynamo Deutscheinsiedel 2:0