Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaulixum FC Hansa Eschwege
4-2-2-FL-1 Tactiek STN
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66.8 gemiddelde waardering 66.4
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Wohlfarth passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caranicolov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van B. Tóth. B. Tóth krijgt een gele kaart. Caranicolov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilhan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Leitner met een sublieme pass. Faltinath rent richting de bal. Faltinath passt de bal in één keer door. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bodăian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodăian schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tấn Thành de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tobin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 0:1

12e minuut.
Faltinath speelt de bal door. Klungelig pakt Wohlfarth de bal. Wohlfarth passt de bal in één keer door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Areyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Areyan geeft een lange en hoge pass. Bodăian kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobin de bal. Tobin geeft de bal voor. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tobin rent richting de bal. Tobin passt de bal zonder na te denken. Bodăian is nu in balbezit. Bodăian schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 0:2

17e minuut.
Tấn Thành is nu in balbezit. Philippe met een sublieme pass. Ilhan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wohlfarth de bal. Wohlfarth geeft de bal voor. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lorbek is nu in balbezit. Altmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Altmayer passt de bal in één keer door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel. Czapiewski bokst de bal weg. Klungelig pakt B. Tóth de bal. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 1:2

29e minuut.
Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth passt de bal zonder na te denken. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 2:2

40e minuut.
Czapiewski probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki probeert de bal met de borst te controleren. Leitner geeft een hoge lob. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ilhan met een sublieme pass. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer geeft een lange en hoge pass. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 40%, FC Hansa Eschwege 60%.
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 3:2

63e minuut.
Philippe rent richting de bal. Lorbek geeft een lange en hoge pass. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dorobanţu met een harde bal richting middenveld. Tobin is nu in balbezit. Wohlfarth verovert de bal door een tackle van achteren. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth passt de bal met de wreef. Daar is Caranicolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Altmayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wohlfarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth speelt de bal door. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 4:2

74e minuut.
B. Tóth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machulski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Przystupa rent richting de bal. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Bodăian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodăian draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 4:3

79e minuut.
Ilhan heeft problemen om de bal te vangen. Altmayer probeert naar een medespeler te passen. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath geeft een hoge lob. Caranicolov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Ilhan passt de bal met de wreef. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov schiet op doel. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Leitner heeft problemen om de bal te vangen. Faltinath geeft een lange en hoge pass. Meretei probeert de bal met de borst te controleren. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov draait met de bal, schiet en ... Czapiewski bokst de bal weg.

84e minuut.
Tobin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilhan. Tobin raakt geblesseerd tijdens het duel. Przystupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ilhan met een sublieme pass. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 37%, FC Hansa Eschwege 63%.
Gaulixum - FC Hansa Eschwege 5:3