Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 FC_Bayer München
F3-1up Tactiek Sicherung
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprusoff met een sublieme pass. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. Steller bokst de bal weg. Preich onderschept slim de pass. Luis Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pasquato probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zahariev. Lamatrice raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasquato komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FC_Bayer München 0:1

17e minuut.
Daar is Preich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memering rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Preich ... Strafschop! Preich krijgt een gele kaart. Memering is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ecos Falsos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Steller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ecos Falsos passt de bal met de wreef. Kiprusoff is nu in balbezit. Gavrilă begaat een overtreding. Gavrilă krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Korol probeert naar een medespeler te passen. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Luis Enrique rent richting de bal. Luis Enrique schiet op doel. Steller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gavrilă kopt de bal weg. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal met de wreef. Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprusoff geeft een lange en hoge pass. Steller bokst de bal weg.

33e minuut.
Langfinger met een sublieme pass. Pasquato is nu in balbezit. Pasquato geeft een lange en hoge pass. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice schiet op doel. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zahariev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski met de inworp. Pasquato geeft de bal voor. Lamatrice kan de bal niet met de borst controleren. Zasusz bokst de bal weg. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FC_Bayer München 0:2

42e minuut.
Luis Enrique met een snelle inworp. Grzmot geeft een hoge lob. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FC_Bayer München 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 41%, FC_Bayer München 59%.
Silver 47 - FC_Bayer München 0:3

64e minuut.
Langfinger geeft een lange en hoge pass. Boski rent richting de bal. Boski passt de bal zonder na te denken. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gavrilă met de inworp. Boski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paul. Paul krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Grzmot met een sublieme pass. Daar is Ballek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granel Martínez geeft een lange en hoge pass. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Ecos Falsos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiprusoff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Granel Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Memering de bal. Memering schiet op doel. Steller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 40%, FC_Bayer München 60%.
Silver 47 - FC_Bayer München 0:3