Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 FC Burbach
3 -5 - 2 Tactiek pwg-vfl
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Kancia passt de bal zonder na te denken. Bolec rent richting de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Pericle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Burbach 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Arsenić de bal. Żółkiewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsenić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kancia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák geeft een hoge lob. Bolec springt en kopt de bal. Pericle bokst de bal weg.

8e minuut.
Gottvald geeft een lange en hoge pass. Bonanza heeft problemen om de bal te vangen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Silver werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ulkowski met een sublieme pass. Kancia heeft problemen om de bal te vangen. Kancia passt de bal zonder na te denken. Březňák rent richting de bal. Březňák geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kancia speelt de bal door. Arsenić is nu in balbezit. Żółkiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żółkiewski krijgt een gele kaart. Arsenić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák geeft de bal voor. Duna probeert naar een medespeler te passen. Kaminis geeft een lange en hoge pass. Bolec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Gottvald de bal. Gottvald passt de bal in één keer door. Yolcu speelt de bal door. Norden is nu in balbezit. Norden draait met de bal, schiet en ... Silver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kaminis geeft een hoge lob. Bolec kopt de bal weg. Klungelig pakt Kancia de bal. Kancia geeft een hoge lob. Bolec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 53%, FC Burbach 47%.
VfL Beul 1971 - FC Burbach 0:1

46e minuut.
Traverso komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Abt passt de bal zonder na te denken. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft de bal voor. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duna rent richting de bal. Duna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Březňák met de inworp. Kancia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pericle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Lyubomirov komt het veld opgelopen. Duna met een snelle inworp. Bonanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kancia probeert naar een medespeler te passen. Arsenić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żółkiewski. Żółkiewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Arsenić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kancia met een snel genomen vrije trap. Březňák geeft een lange en hoge pass. Bolec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Burbach 0:2

69e minuut.
Pericle met een sublieme pass. Krzemionka kan de bal niet met de borst controleren. Ulkowski probeert naar een medespeler te passen. Bolec is nu in balbezit. Bolec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pericle trapt de bal weg. Yolcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilkmann de bal. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Silver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Lyubomirov rent richting de bal. Ulkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyubomirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metzelopoulos komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Arsenić is nu in balbezit. Arsenić met een sublieme pass. Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák geeft de bal voor. Metzelopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Pericle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kancia passt de bal met de wreef. Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák passt de bal in één keer door. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 58%, FC Burbach 42%.
VfL Beul 1971 - FC Burbach 0:2