Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T I G E R P O W E R BSG Chemie Leipzig
15°° Tactiek 5-3-2 br L mod
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 65.1
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetzka begaat een overtreding. Jędrzejewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jędrzejewski met een snel genomen vrije trap. Pache springt en kopt de bal. Giuffrida bokst de bal weg.

6e minuut.
Huysegems geeft een hoge lob. Daar is Vlasatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schatzmann is nu in balbezit. Pache onderschept slim de pass. Pache draait met de bal, schiet en ... Giuffrida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Giuffrida speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Machauer begaat een overtreding. Machauer krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zolper bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolper speelt de bal door. Łodyga rent richting de bal. Łodyga geeft een hoge lob. Jopp maakt een snoekduik en kopt de bal. Avramis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas springt en kopt de bal. Avramis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Doeltrap. Giuffrida trapt de bal weg van het doel. Łodyga kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magnin met een sublieme pass. Huysegems met een sublieme pass. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Jopp rent richting de bal. Jopp draait met de bal, schiet en ... Avramis bokst de bal weg. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wilmes onderschept slim de pass. Wilmes geeft een hoge lob. Inworp. Galetzka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jopp geeft de bal voor. Paal!

32e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pache is nu in balbezit. Tavazzi rent richting de bal. Kozera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kozera krijgt een gele kaart. Tavazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tavazzi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Łodyga passt de bal zonder na te denken. Ostaşu is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas draait met de bal, schiet en ... Avramis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 51%, BSG Chemie Leipzig 49%.
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 0:1

46e minuut.
Samppala komt het veld opgelopen. Potegea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Machauer is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 0:2

50e minuut.
Tavazzi probeert naar een medespeler te passen. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems passt de bal in één keer door. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ritter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems speelt de bal door. Broch is nu in balbezit. Broch geeft een lange en hoge pass. Pache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zolper rent richting de bal. Magnin verovert de bal door een tackle van achteren. Łodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Łodyga geeft een hoge lob. Vargas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ritter met de inworp. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zolper is nu in balbezit. Zolper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ritter de bal. Ritter geeft de bal voor. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kicherer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kicherer met een sublieme pass. Potegea kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Avramis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 0:3

64e minuut.
Kicherer speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machauer zijn tegenspeler op de grond. Machauer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Łodyga speelt de bal door. Zolper is nu in balbezit. Zolper passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Avramis bokst de bal weg.

70e minuut.
Tavazzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozera. Tavazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huysegems met een snel genomen vrije trap. Tavazzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 1:3

72e minuut.
Ritter onderschept slim de pass. Ritter passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 1:4

76e minuut.
Ritter speelt de bal door. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Avramis bokst de bal weg. Magnin met een sublieme pass. Daar is Jędrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 48%, BSG Chemie Leipzig 52%.
T I G E R P O W E R - BSG Chemie Leipzig 1:4