Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel Silver 47
442 klassisch Tactiek F3-1up
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pleavă passt de bal in één keer door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer schiet op doel. Fechner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 1:0

4e minuut.
Inworp. Maravilhosa met de inworp. Pipia geeft een hoge lob. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yañez verovert de bal door een tackle van achteren. Yañez met een sublieme pass. Pipia rent richting de bal. Pipia geeft de bal voor. Duy Hải krijgt zijn hoofd ertegen. Fechner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipia met de inworp. Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa geeft een hoge lob. Duy Hải springt en kopt de bal. Fechner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Haberle onderschept slim de pass. Haberle speelt de bal door. Pipia rent richting de bal. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 2:0

24e minuut.
Haberle passt de bal met de wreef. Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa passt de bal zonder na te denken. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Fechner bokst de bal weg.

38e minuut.
Kibaradam probeert naar een medespeler te passen. Pipia rent richting de bal. Pipia passt de bal zonder na te denken. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải met een sublieme pass. Fechner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Luis Enrique speelt de bal door. Haberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberle passt de bal in één keer door. Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Klank de bal onder controle te krijgen. Netzer is nu in balbezit. Pleavă geeft een hoge lob. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 37%, Silver 47 63%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 3:0

47e minuut.
Pipia speelt de bal door. Daar is Maravilhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa passt de bal in één keer door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. Fechner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Klank kopt de bal weg. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Haberle verovert de bal door een tackle van achteren. Haberle passt de bal in één keer door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Fechner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pipia met een sublieme pass. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft een lange en hoge pass. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Pleavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 4:0

82e minuut.
Maravilhosa passt de bal met de wreef. Netzer heeft problemen om de bal te vangen. Netzer passt de bal in één keer door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Fechner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Haberle met een sublieme pass. Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa passt de bal in één keer door. Netzer rent richting de bal. Netzer draait met de bal, schiet en ... Fechner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 34%, Silver 47 66%.
Dynamo Deutscheinsiedel - Silver 47 4:0