Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bayer München SV Lipsia 93 Eutritzsch
Sicherung Tactiek 5 3 2 lines L
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Osborn speelt de bal door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić passt de bal met de wreef. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

12e minuut.
Boski passt de bal zonder na te denken. Orosz rent richting de bal. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Boski probeert de bal aan de voet te houden. Hackländer bokst de bal weg. Ballek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzmot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Junco is nu in balbezit. Sitarski probeert de bal met de borst te controleren. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... Steller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

21e minuut.
Pasquato rent richting de bal. Čavkušić onderschept slim de pass. Čavkušić probeert naar een medespeler te passen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ... Steller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn geeft een hoge lob. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Osborn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fappani. Fappani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 67%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 33%.
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

48e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosshammer rent richting de bal. Pasquato onderschept slim de pass. Pasquato geeft de bal voor. Ballek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bosshammer speelt de bal door. Junco speelt de bal door. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. Čavkušić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Osborn met een sublieme pass. Čavkušić rent richting de bal. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ... Steller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

66e minuut.
Bosshammer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn speelt de bal door. Daar is Čavkušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Inworp. Bosshammer met de inworp. Osborn met een sublieme pass. Bosshammer geeft een hoge lob. Junco springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Korol speelt de bal door. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosshammer. Bosshammer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Osborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Steller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 64%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 36%.
FC_Bayer München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4