Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Burbach FC Hansa Eschwege
zbk Tactiek Ausdef
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 68.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Kaminis speelt de bal door. Daar is Březňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Březňák geeft een lange en hoge pass. Bolec is nu in balbezit. Bolec schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaminis met een snelle inworp. Ulkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Kaminis met de inworp. Ulkowski rent richting de bal. Ulkowski geeft de bal voor. Vabušek kopt de bal weg. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bonanza verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Przystupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 47%, FC Hansa Eschwege 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Burbach - FC Hansa Eschwege 0:0

52e minuut.
Bonanza met de inworp. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia passt de bal met de wreef. Bolec is nu in balbezit. Bolec schiet op doel. Aguilera bokst de bal weg.

59e minuut.
Tobin geeft een hoge lob. Bonanza kopt de bal weg. Kancia speelt de bal door. Daar is Bolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Machulski speelt de bal door. Lorbek speelt de bal door. Abt is nu in balbezit. Grzędzicki onderschept slim de pass. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. Silver bokst de bal weg.

64e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areyan met een snelle inworp. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Grzędzicki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lorbek controleert de bal met de borst. Kancia is nu in balbezit. Kancia passt de bal in één keer door. Bolec is nu in balbezit. Bolec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ulkowski geeft een lange en hoge pass. Arsenić rent richting de bal. Vabušek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vabušek krijgt een gele kaart. Arsenić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kancia met een snel genomen vrije trap. Březňák geeft de bal voor. Bolec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Machulski speelt de bal door. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft een hoge lob. Bodăian is nu in balbezit. Bodăian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Vabušek is nu in balbezit. Vabušek passt de bal zonder na te denken. Kaminis speelt de bal door. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić schiet op doel. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Arsenić haalt uit met een fantastische trap. Vabušek probeert de bal aan de voet te houden. Březňák is nu in balbezit. Březňák geeft een lange en hoge pass. Bolec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - FC Hansa Eschwege 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 49%, FC Hansa Eschwege 51%.
FC Burbach - FC Hansa Eschwege 1:0