Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch FC Burbach
5 3 2 lines R Tactiek p-w-g
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.1 gemiddelde waardering 68.9
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


16e minuut.
Čavkušić passt de bal met de wreef. Bänsch met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 1:0

29e minuut.
Ulkowski geeft een lange en hoge pass. Erikçi rent richting de bal. Erikçi met een sublieme pass. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Luciak met een sublieme pass. Klungelig pakt Bänsch de bal. Bänsch met een sublieme pass. Junco is nu in balbezit. Junco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer passt de bal in één keer door. Osborn is nu in balbezit. Osborn geeft een lange en hoge pass. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 2:0

44e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Bänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bänsch geeft de bal voor. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 41%, FC Burbach 59%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 2:0

47e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi onderschept slim de pass. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Luciak passt de bal in één keer door. Kancia met een sublieme pass. Daar is Erikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Arsenić springt en kopt de bal. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Kancia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Bolec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Arsenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolec de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Hackländer bokst de bal weg.

62e minuut.
Čavkušić speelt de bal door. Osborn heeft problemen om de bal te vangen. Osborn speelt de bal door. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bonanza passt de bal met de wreef. Březňák is nu in balbezit. Březňák passt de bal met de wreef. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Durinck probeert naar een medespeler te passen. Kancia speelt de bal door. Erikçi rent richting de bal. Erikçi geeft een hoge lob. Arsenić springt en kopt de bal. Hackländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bosshammer verovert de bal door een tackle van achteren. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić heeft problemen om de bal te vangen. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Silver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Bolec verovert de bal door een tackle van achteren. Bolec passt de bal met de wreef. Erikçi geeft een hoge lob. Arsenić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Čavkušić is nu in balbezit. Pilkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pilkmann passt de bal in één keer door. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia probeert naar een medespeler te passen. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft de bal voor. Arsenić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kancia geeft de bal voor. Orosz geeft de bal voor. Junco kopt de bal weg. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Silver bokst de bal weg.

84e minuut.
Junco kopt de bal weg. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić passt de bal zonder na te denken. Osborn geeft een hoge lob. Junco krijgt zijn hoofd ertegen. Silver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čavkušić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 3:0

87e minuut.
Daar is Osborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Silver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 54%, FC Burbach 46%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Burbach 4:0