Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSV Ulm 1846 VfL Aufwind 06 Pankow
4-4-2 #11 Tactiek 4-4-2.d
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 68.8
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kaffka probeert naar een medespeler te passen. Lawen probeert naar een medespeler te passen. Kaufhold probeert de bal met de borst te controleren. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Jehle is nu in balbezit. Jehle geeft een hoge lob. Weber kopt de bal weg. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kohle is nu in balbezit. Grün onderschept slim de pass. Kaufhold begaat een overtreding. Kaufhold krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jochheim probeert naar een medespeler te passen. Weber kopt de bal weg. Mighten probeert de bal aan de voet te houden. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Namazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pink speelt de bal door. Docker met een sublieme pass. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga geeft de bal voor. Cominotto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lo Poronga met een sublieme pass. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oberhofer de bal. Cominotto rent richting de bal. Cominotto haalt uit met een fantastische trap. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Namazlı is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto geeft een hoge lob. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap. Jochheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:1

20e minuut.
Kaffka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kaufhold zijn tegenspeler op de grond. Kaufhold is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Grün raakt geblesseerd tijdens het duel. Grün met een snel genomen vrije trap. Cominotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün geeft een lange en hoge pass. Cominotto kopt de bal weg. Jochheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün geeft een lange en hoge pass. Lingard kopt de bal weg. Namazlı kan de bal niet met de borst controleren. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga passt de bal in één keer door. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Jochheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:2

45e minuut.
Ende haalt uit met een fantastische trap. Margaritis probeert de bal aan de voet te houden. Weber geeft een lange en hoge pass. Ende springt en kopt de bal. Dahlke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSV Ulm 1846 58%, VfL Aufwind 06 Pankow 42%.
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:2

48e minuut.
Cominotto kopt de bal weg. Namazlı rent richting de bal. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Cominotto rent richting de bal. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Jochheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lawen geeft de bal voor. Mighten is nu in balbezit. Mighten geeft een hoge lob. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto schiet op doel. Jochheim bokst de bal weg. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:3

50e minuut.
Ende rent richting de bal. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı passt de bal met de wreef. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink geeft een lange en hoge pass. Grün kopt de bal weg. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Jochheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jeschkeit speelt de bal door. Ende is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo Poronga. Lo Poronga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Lingard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cominotto rent richting de bal. Cominotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:4

70e minuut.
Pink passt de bal zonder na te denken. Kaffka is nu in balbezit. Kaffka probeert naar een medespeler te passen. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cominotto is nu in balbezit. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jehle maakt een afschuwelijke overtreding. Jehle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lingard raakt geblesseerd tijdens het duel. Grün zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cominotto springt en kopt de bal. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mighten probeert naar een medespeler te passen. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga passt de bal met de wreef. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cominotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSV Ulm 1846 69%, VfL Aufwind 06 Pankow 31%.
SSV Ulm 1846 - VfL Aufwind 06 Pankow 1:5