Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tasmania 06 SV Stiftung Wadentest
442.4o Tactiek 442 versuch
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
64.9 gemiddelde waardering 65.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


17e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. Haber verovert de bal door een tackle van achteren. Haber probeert naar een medespeler te passen. Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olberding trapt de bal weg van het doel. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek passt de bal in één keer door. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Streit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Miklewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklewicz passt de bal zonder na te denken. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi speelt de bal door. Nuñez rent richting de bal. Zada rent richting de bal. Zada haalt uit met een fantastische trap. Streit bokst de bal weg.

31e minuut.
Nuñez is nu in balbezit. Nuñez speelt de bal door. Zada rent richting de bal. Zada draait met de bal, schiet en ... Streit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 0:1

39e minuut.
Tufariello speelt de bal door. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi speelt de bal door. Zada rent richting de bal. Zada draait met de bal, schiet en ... Streit bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panitzsch de bal. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 60%, SV Stiftung Wadentest 40%.
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 0:2

48e minuut.
Jonen kopt de bal weg. Haber met een sublieme pass. Balach heeft problemen om de bal te vangen. Balach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 1:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haber met de inworp. Aunkofer met een sublieme pass. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz geeft de bal voor. Przybułek kopt de bal weg. Nuñez rent richting de bal. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Streit bokst de bal weg.

68e minuut.
Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft een lange en hoge pass. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Nuñez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stypuła kopt de bal weg. Przybułek speelt de bal door. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Zada rent richting de bal. Zada schiet op doel. Streit bokst de bal weg. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 1:3

78e minuut.
Haber onderschept slim de pass. Haber probeert naar een medespeler te passen. Jonen met een sublieme pass. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Jonen met een sublieme pass. Haber rent richting de bal. Haber geeft een hoge lob. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tufariello passt de bal met de wreef. Bonacchi is nu in balbezit. Trochowski onderschept slim de pass. Ðinđić verovert de bal door een tackle van achteren. Ðinđić geeft de bal voor. Streit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 48%, SV Stiftung Wadentest 52%.
Tasmania 06 - SV Stiftung Wadentest 1:3