Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fambach Little Sokker Angels
kreation3 Tactiek Pan
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 71.1
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Kalinna is nu in balbezit. Kalinna met een sublieme pass. Kornilios is nu in balbezit. Weyer onderschept slim de pass. Weyer draait met de bal, schiet en ... Krasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hätinger probeert naar een medespeler te passen. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna passt de bal met de wreef. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. Krasselt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bakar rent richting de bal. Bakar geeft een hoge lob. Hätinger geeft een lange en hoge pass. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Corell passt de bal in één keer door. Weyer is nu in balbezit. Weyer passt de bal zonder na te denken. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna schiet op doel. Krasselt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hätinger rent richting de bal. Hätinger passt de bal met de wreef. Kalinna speelt de bal door. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Orrù kopt de bal weg. Rodrigo geeft een hoge lob. Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger draait met de bal, schiet en ... Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - Little Sokker Angels 1:0

34e minuut.
Corell met een snelle inworp. Hätinger is nu in balbezit. Hätinger geeft een hoge lob. Weyer rent richting de bal. Kalinna is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
von Büren geeft een hoge lob. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal zonder na te denken. Isierte is nu in balbezit. Isierte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 61%, Little Sokker Angels 39%.
Fambach - Little Sokker Angels 1:0

50e minuut.
Inworp. Karabacak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rodrigo speelt de bal door. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Isierte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Fornarelli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bakar passt de bal met de wreef. Hätinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hätinger passt de bal in één keer door. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Myburg de bal. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek probeert naar een medespeler te passen. Sallinger rent richting de bal. Sallinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sutopo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Aberle de bal. Bakar met een sublieme pass. Klungelig pakt Weyer de bal. Weyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Karabacak passt de bal in één keer door. Rodrigo met een sublieme pass. Sallinger is nu in balbezit. Sallinger schiet op doel. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - Little Sokker Angels 2:0

71e minuut.
Inworp. Dall komt het veld opgelopen. Kringe komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Panitzsch passt de bal met de wreef. Jendrek rent richting de bal. Jendrek speelt de bal door. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer geeft de bal voor. Daar is Kringe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kringe draait met de bal, schiet en ... Sutopo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 52%, Little Sokker Angels 48%.
Fambach - Little Sokker Angels 2:0