Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey Kammkrieger DE
viersichperfekt Tactiek new trial
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Cima onderschept slim de pass. Cima passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Baturo geeft een lange en hoge pass. Semeniuc kopt de bal weg. Kosiorowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Andberger probeert de bal aan de voet te houden. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Dumitrache springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 1:0

11e minuut.
Pătra probeert naar een medespeler te passen. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiljeković is nu in balbezit. Semeniuc onderschept slim de pass. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Semeniuc rent richting de bal. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş geeft een lange en hoge pass. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache schiet op doel. Nähring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nähring neemt vlug de vrije trap. Pacheco kopt de bal weg. Niemczycki met een sublieme pass. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Andberger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hrebenciuc onderschept slim de pass. Hrebenciuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kerényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerényi haalt uit met een fantastische trap. Nähring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 2:0

33e minuut.
Dupré passt de bal met de wreef. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi verovert de bal door een tackle van achteren. Kerényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 3:0

36e minuut.
Vitry geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 68%, Kammkrieger DE 32%.
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 3:0

55e minuut.
Baturo rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Sánchez krijgt een gele kaart. Niemczycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemczycki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vitry is nu in balbezit. Çimşir met een sublieme pass. Andberger met een sublieme pass. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 3:1

72e minuut.
Çimşir geeft een hoge lob. Semeniuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacomet de bal. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dumitrache controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vitry neemt vlug de vrije trap. Jacomet controleert de bal met de borst. Dupré is nu in balbezit. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Kosiorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Dumitrache is nu in balbezit. Baturo begaat een overtreding. Dumitrache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemczycki komt bij de bal en schiet. Dumitrache krijgt zijn hoofd ertegen. Nähring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Andberger met een sublieme pass. Dupré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacomet. Dupré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ştefan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niemczycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumitrache zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nähring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 65%, Kammkrieger DE 35%.
Graffzoch von Dreyey - Kammkrieger DE 4:1