Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Harry TSG 1899 Hoffenheim
attacke Tactiek 4-3-3
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 40.3
briljant Schieten redelijk
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
al-Hadary probeert naar een medespeler te passen. Nottbrock heeft problemen om de bal te vangen. Miraut is nu in balbezit. Miraut haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 1:0

13e minuut.
Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Kosiorek rent richting de bal. Kosiorek passt de bal met de wreef. Brandal rent richting de bal. Brandal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Miraut haalt uit met een fantastische trap. al-Hadary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Görg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brandal springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Agasso met een sublieme pass. Nottbrock is nu in balbezit. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut draait met de bal, schiet en ... Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 2:0

24e minuut.
Kosiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorek probeert naar een medespeler te passen. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 3:0

25e minuut.
Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skoumal de bal. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agasso zal de hoekschop nemen. Brandal springt en kopt de bal. Coesfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Nottbrock de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 4:0

28e minuut.
Natsch verovert de bal door een tackle van achteren. Natsch geeft een hoge lob. Miraut kopt de bal weg. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miraut rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 5:0

32e minuut.
Görg rent richting de bal. Görg passt de bal zonder na te denken. Miraut rent richting de bal. Miraut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Coesfeld met een harde bal richting middenveld. Görg kopt de bal weg. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 6:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agasso met een snelle inworp. Kosiorek speelt de bal door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roque kopt de bal weg. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal passt de bal met de wreef. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Roque is nu in balbezit. Roque passt de bal met de wreef. Klungelig pakt al-Hadary de bal. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 7:0

39e minuut.
Brandal is nu in balbezit. Brandal met een sublieme pass. Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Miraut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 8:0

40e minuut.
Knavs passt de bal in één keer door. Rommel is nu in balbezit. Agasso begaat een overtreding. Rommel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Strozniak trapt de bal weg. Landshammer kan de bal niet met de borst controleren. Kosiorek speelt de bal door. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 29%, TSG 1899 Hoffenheim 71%.
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 8:0

47e minuut.
Dragoş heeft problemen om de bal te vangen. Roque geeft een hoge lob. Brandal kopt de bal weg. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut schiet op doel. Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 9:0

51e minuut.
Natsch geeft een hoge lob. Daar is al-Hadary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraut rent richting de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ... Coesfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 10:0

53e minuut.
Kosiorek onderschept slim de pass. Kosiorek probeert naar een medespeler te passen. Miraut is nu in balbezit. Miraut schiet op doel. Coesfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 11:0

58e minuut.
Natsch rent richting de bal. Natsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Nottbrock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Coesfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Svirac passt de bal zonder na te denken. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita passt de bal zonder na te denken. Dragoş rent richting de bal. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Agasso kopt de bal weg. Kosiorek is nu in balbezit. Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandal geeft een lange en hoge pass. Szewczak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 12:0

65e minuut.
Kosiorek heeft problemen om de bal te vangen. Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 13:0

67e minuut.
Landshammer rent richting de bal. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut passt de bal met de wreef. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 14:0

69e minuut.
Agasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal passt de bal met de wreef. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 15:0

71e minuut.
Agasso passt de bal in één keer door. Kosiorek rent richting de bal. Kosiorek passt de bal in één keer door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 16:0

72e minuut.
Brandal passt de bal met de wreef. Pintar is nu in balbezit. Roque met een sublieme pass. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 17:0

76e minuut.
Kosiorek is nu in balbezit. Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Miraut rent richting de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 18:0

78e minuut.
Görg met een snelle inworp. Landshammer is nu in balbezit. Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 19:0

79e minuut.
Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis geeft een lange en hoge pass. Görg speelt de bal door. Klungelig pakt Brandal de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Roque met een sublieme pass. Daar is Miraut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraut passt de bal in één keer door. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal schiet op doel. Coesfeld bokst de bal weg. Paal!

82e minuut.
Szewczak speelt de bal door. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Roque speelt de bal door. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kosiorek probeert naar een medespeler te passen. Görg probeert naar een medespeler te passen. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 21%, TSG 1899 Hoffenheim 79%.
Dirty Harry - TSG 1899 Hoffenheim 20:0