Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSG 1899 Hoffenheim FC Mucki Dunn
4-3-3 Tactiek 523_2024
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 61.5
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Węgierski heeft problemen om de bal te vangen. Blaukopp verovert de bal door een tackle van achteren. Blaukopp probeert naar een medespeler te passen. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp probeert naar een medespeler te passen. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick schiet op doel. Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:1

8e minuut.
Skoumal kan de bal niet met de borst controleren. Blaukopp verovert de bal door een tackle van achteren. Blaukopp met een sublieme pass. Papendick is nu in balbezit. Papendick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Landshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Landshammer passt de bal in één keer door. Skoumal is nu in balbezit. Blaukopp onderschept slim de pass. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ibach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nothing met een sublieme pass. Ötzmann is nu in balbezit. Ötzmann haalt uit met een fantastische trap. Papendick probeert de bal aan de voet te houden. Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Blaukopp geeft de bal voor. al-Hadary kan de bal niet met de borst controleren. Papendick is nu in balbezit. Papendick draait met de bal, schiet en ... Coesfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szewczak probeert de bal aan de voet te houden. Landshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Landshammer passt de bal met de wreef. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ibach zal de hoekschop nemen. Coesfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nothing kopt de bal weg. Klungelig pakt Blaukopp de bal. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Nottbrock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. al-Hadary probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skoumal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nothing met een sublieme pass. Papendick is nu in balbezit. Szewczak speelt de bal door. Ötzmann rent richting de bal. Ötzmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:2

27e minuut.
Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick onderschept slim de pass. Daar is Blaukopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papendick rent richting de bal. Papendick schiet op doel. Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nothing met een snelle inworp. Ibach speelt de bal door. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:3

36e minuut.
Rommel heeft problemen om de bal te vangen. Papendick rent richting de bal. Papendick passt de bal met de wreef. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick passt de bal met de wreef. Ötzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötzmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
al-Hadary probeert naar een medespeler te passen. Landshammer speelt de bal door. Ibach probeert naar een medespeler te passen. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach met een sublieme pass. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Landshammer de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 76%, FC Mucki Dunn 24%.
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:4

53e minuut.
Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick rent richting de bal. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Drasch geeft een lange en hoge pass. Papendick rent richting de bal. Papendick met een sublieme pass. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:5

55e minuut.
Inworp. Ibach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blaukopp speelt de bal door. Ötzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötzmann haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick schiet op doel. Coesfeld bokst de bal weg.

57e minuut.
Pienaar onderschept slim de pass. Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach passt de bal zonder na te denken. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Szewczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Węgierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibach probeert naar een medespeler te passen. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rommel geeft een hoge lob. Skoumal is nu in balbezit. Skoumal geeft een lange en hoge pass. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Irace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragoş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landshammer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragoş maakt een snoekduik en kopt de bal. Zonker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rommel is nu in balbezit. Nothing onderschept slim de pass. Nothing passt de bal in één keer door. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:6

89e minuut.
Papendick rent richting de bal. Papendick passt de bal met de wreef. al-Hadary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann draait met de bal, schiet en ... Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 71%, FC Mucki Dunn 29%.
TSG 1899 Hoffenheim - FC Mucki Dunn 0:7