Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aotearoa Dirty Harry
Kea Tactiek attacke
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.1 gemiddelde waardering 65.7
incredible Schieten formidable
solid Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Hempel probeert naar een medespeler te passen. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl passt de bal met de wreef. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 1:0

6e minuut.
Ganztahl met de inworp. Hempel rent richting de bal. Hempel passt de bal in één keer door. Fassmann geeft de bal voor. van Stee krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Strozniak trapt de bal weg. Görg rent richting de bal. Görg speelt de bal door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal draait met de bal, schiet en ... Kovalenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ganztahl probeert naar een medespeler te passen. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen speelt de bal door. van Stee is nu in balbezit. van Stee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Hempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fassmann speelt de bal door. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap. Strozniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 2:0

20e minuut.
Pintar onderschept slim de pass. Pintar probeert naar een medespeler te passen. Kosiorek is nu in balbezit. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Görg probeert naar een medespeler te passen. Brandal rent richting de bal. Brandal passt de bal zonder na te denken. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maurer rent richting de bal. Maurer geeft de bal voor. Friess kan de bal niet met de borst controleren. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap. Strozniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 3:0

34e minuut.
Falkenburg geeft de bal voor. Miraut kopt de bal weg. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal draait met de bal, schiet en ... Kovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel probeert naar een medespeler te passen. Fassmann met een sublieme pass. Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Friess geeft een hoge lob. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg probeert naar een medespeler te passen. Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Miraut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aotearoa 39%, Dirty Harry 61%.
Aotearoa - Dirty Harry 3:0

59e minuut.
Kosiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorek speelt de bal door. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... Kovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 3:1

64e minuut.
Maurer onderschept slim de pass. Maurer passt de bal zonder na te denken. Ohmenzetter is nu in balbezit. Ohmenzetter geeft een lange en hoge pass. Pannhausen maakt een snoekduik en kopt de bal. Strozniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hempel is nu in balbezit. Hempel geeft de bal voor. Strozniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Agasso onderschept slim de pass. Agasso passt de bal zonder na te denken. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ... Kovalenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 3:2

79e minuut.
Hempel rent richting de bal. Hempel passt de bal zonder na te denken. Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Dirty Harry 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aotearoa 35%, Dirty Harry 65%.
Aotearoa - Dirty Harry 4:2