Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Aufwind 06 Pankow Tasmania 06
4-4-2.d Tactiek 442.4d
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 61.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Docker passt de bal met de wreef. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard passt de bal in één keer door. Lo Poronga geeft de bal voor. Namazlı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cominotto passt de bal met de wreef. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga passt de bal zonder na te denken. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Streit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik passt de bal zonder na te denken. Jonen speelt de bal door. Balach is nu in balbezit. Balach geeft een lange en hoge pass. Dahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deufel is nu in balbezit. Deufel draait met de bal, schiet en ... Dahlke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 0:1

9e minuut.
Margaritis onderschept slim de pass. Margaritis passt de bal zonder na te denken. Lingard probeert naar een medespeler te passen. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Streit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bachini speelt de bal door. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard speelt de bal door. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mighten onderschept slim de pass. Jonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen passt de bal zonder na te denken. Balach rent richting de bal. Balach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 42%, Tasmania 06 58%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 0:1

47e minuut.
Piesik passt de bal zonder na te denken. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel. Grün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piesik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balach heeft problemen om de bal te vangen. Balach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 0:2

49e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga passt de bal in één keer door. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto haalt uit met een fantastische trap. Streit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Streit niet meer kan verder spelen. Kroon komt het veld opgelopen. Lingard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Docker geeft een hoge lob. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mighten rent richting de bal. Mighten geeft de bal voor. Panitzsch rent richting de bal. Cominotto onderschept slim de pass. Cominotto schiet op doel. Kroon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto passt de bal zonder na te denken. Lingard is nu in balbezit. Lingard geeft de bal voor. Namazlı springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lo Poronga is nu in balbezit. Lo Poronga probeert naar een medespeler te passen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Kroon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 1:2

64e minuut.
Cominotto passt de bal zonder na te denken. Lingard probeert naar een medespeler te passen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Panitzsch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 2:2

70e minuut.
Kies met een sublieme pass. Docker rent richting de bal. Docker passt de bal zonder na te denken. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto schiet op doel. Kroon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 3:2

72e minuut.
Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen probeert naar een medespeler te passen. Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 3:3

73e minuut.
Bachini verovert de bal door een tackle van achteren. Bachini speelt de bal door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Kroon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:3

75e minuut.
Piesik passt de bal zonder na te denken. Plag speelt de bal door. Klungelig pakt Jonen de bal. Jonen geeft een lange en hoge pass. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal. Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deufel rent richting de bal. De bal raakt de paal. Deufel rent richting de bal. Deufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:4

88e minuut.
Plag is nu in balbezit. Plag passt de bal zonder na te denken. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik geeft een hoge lob. Deufel maakt een snoekduik en kopt de bal. Dahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 46%, Tasmania 06 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:4