Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSG 1899 Hoffenheim Kammkrieger DE
4-3-3 Tactiek new trial
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.2 gemiddelde waardering 59.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Knavs de bal. González Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs onderschept slim de pass. Knavs geeft de bal voor. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knavs zal de hoekschop nemen. Rommel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Çimşir is nu in balbezit. Çimşir geeft een hoge lob. al-Hadary kan de bal niet met de borst controleren. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal met de wreef. Dupré rent richting de bal. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Coesfeld speelt de bal door. Çimşir kopt de bal weg. Andberger probeert naar een medespeler te passen. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vitry speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez speelt de bal door. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
al-Hadary rent richting de bal. Semeniuc onderschept slim de pass. Semeniuc passt de bal zonder na te denken. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Çimşir geeft een lange en hoge pass. Szewczak heeft problemen om de bal te vangen. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:1

27e minuut.
Daar is Knavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupré is nu in balbezit. Knavs maakt een afschuwelijke overtreding. Knavs krijgt een gele kaart. Dupré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González Ruiz met een snel genomen vrije trap. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:2

28e minuut.
Dupré rent richting de bal. Dupré passt de bal in één keer door. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:3

30e minuut.
González Ruiz met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc schiet op doel. Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra passt de bal zonder na te denken. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc geeft de bal voor. Szewczak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andberger neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pătra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Semeniuc springt en kopt de bal. Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:4

37e minuut.
Szewczak is nu in balbezit. Szewczak geeft de bal voor. Pătra kopt de bal weg. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dupré heeft problemen om de bal te vangen. Dupré geeft een hoge lob. Daar is Skoumal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Coesfeld bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Coesfeld met een harde bal richting middenveld. Pătra probeert de bal met de borst te controleren. Pătra speelt de bal door. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pătra neemt de hoekschop. Dupré kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szewczak rent richting de bal. Szewczak geeft een hoge lob. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:5

45e minuut.
Pătra probeert naar een medespeler te passen. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Andberger passt de bal in één keer door. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 82%, Kammkrieger DE 18%.
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:5

48e minuut.
Çimşir geeft de bal voor. Dupré kopt de bal weg. Klungelig pakt Semeniuc de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:6

51e minuut.
Landshammer is nu in balbezit. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra geeft een lange en hoge pass. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:7

52e minuut.
Skoumal rent richting de bal. Pătra verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Semeniuc de bal. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Pătra geeft de bal voor. Daar is Szewczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Andberger geeft de bal voor. Semeniuc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Coesfeld speelt de bal door. Sánchez kopt de bal weg. Daar is Pătra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pătra geeft een lange en hoge pass. Semeniuc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:8

59e minuut.
Çimşir rent richting de bal. Çimşir geeft een lange en hoge pass. Dupré kopt de bal weg. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pătra speelt de bal door. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc passt de bal zonder na te denken. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:9

67e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Pătra probeert naar een medespeler te passen. Nottbrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuc schiet op doel. Coesfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:10

68e minuut.
Dupré probeert naar een medespeler te passen. Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Andberger passt de bal zonder na te denken. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Dragoş kopt de bal weg. Pătra rent richting de bal. Pătra geeft een hoge lob. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:11

70e minuut.
Rommel passt de bal met de wreef. Semeniuc is nu in balbezit. Pătra geeft de bal voor. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:12

73e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Pătra probeert naar een medespeler te passen. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:13

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nottbrock trapt de bal weg van het doel. Sánchez met een sublieme pass. Semeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Landshammer rent richting de bal. González Ruiz onderschept slim de pass. González Ruiz geeft de bal voor. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:14

89e minuut.
Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimşir verovert de bal door een tackle van achteren. Çimşir speelt de bal door. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 91%, Kammkrieger DE 9%.
TSG 1899 Hoffenheim - Kammkrieger DE 0:14