Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fambach VfL Aufwind 06 Pankow
kreation3 Tactiek 532.1
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 69.7
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Rodrigo passt de bal in één keer door. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Daar is Isierte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isierte schiet op doel. Dahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Isierte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 1:0

10e minuut.
Daar is Lingard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal in één keer door. Isierte rent richting de bal. Isierte draait met de bal, schiet en ... Dahlke bokst de bal weg.

28e minuut.
Raab verovert de bal door een tackle van achteren. Raab geeft een hoge lob. Isierte is nu in balbezit. Isierte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aberle speelt de bal door. Rodrigo met een sublieme pass. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Isierte springt en kopt de bal. Dahlke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Isierte bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte passt de bal in één keer door. Sallinger is nu in balbezit. Isierte bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte haalt uit met een fantastische trap. Dahlke bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aberle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jendrek rent richting de bal. Jendrek geeft een hoge lob. Isierte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 2:0

39e minuut.
Rodrigo passt de bal met de wreef. Isierte rent richting de bal. Isierte passt de bal met de wreef. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Sallinger krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal met de wreef. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis geeft een hoge lob. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 48%, VfL Aufwind 06 Pankow 52%.
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 2:0

51e minuut.
Lo Poronga kopt de bal weg. von Büren geeft een lange en hoge pass. Kies rent richting de bal. Sallinger onderschept slim de pass. Sallinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sallinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Docker de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jendrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Isierte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 3:0

63e minuut.
Isierte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodrigo de bal. Isierte is nu in balbezit. Isierte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 4:0

69e minuut.
Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard passt de bal met de wreef. Grün speelt de bal door. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Krasselt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 4:1

71e minuut.
Lingard rent richting de bal. Lingard geeft een lange en hoge pass. Daar is Kornilios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dall komt het veld opgelopen. Kringe komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ilzhöfer kopt de bal weg. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo probeert naar een medespeler te passen. Kringe rent richting de bal. Kringe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aberle speelt de bal door. Ilzhöfer met een sublieme pass. Kringe heeft problemen om de bal te vangen. Kringe schiet op doel. Dahlke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 5:1

83e minuut.
Lo Poronga met een sublieme pass. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard passt de bal zonder na te denken. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lingard geeft een lange en hoge pass. Cominotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Aberle de bal. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 38%, VfL Aufwind 06 Pankow 62%.
Fambach - VfL Aufwind 06 Pankow 5:1