Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey SSV Ulm 1846
viersichperfekt Tactiek 4-4-2 #11
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 50.3
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Jacomet geeft de bal voor. Niemczycki kopt de bal weg. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. Jochheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 1:0

19e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae geeft een hoge lob. Daar is Gagstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 2:0

26e minuut.
Jeschkeit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaufhold heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Jochheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 3:0

30e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Oberhofer is nu in balbezit. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacheco neemt de hoekschop. Dumitrache springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Śniegocki geeft de bal voor. Gagstetter kopt de bal weg. Niemczycki rent richting de bal. Niemczycki geeft de bal voor. Dumitrache krijgt zijn hoofd ertegen. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 54%, SSV Ulm 1846 46%.
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 3:0

50e minuut.
Lawen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jeschkeit de bal onder controle te krijgen. Dumitrache kopt de bal weg. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Śniegocki onderschept slim de pass. Śniegocki speelt de bal door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. Jochheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dumitrache geeft een hoge lob. Stadnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Gagstetter geeft een hoge lob. Niemczycki rent richting de bal. Kaufhold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kaufhold naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Śniegocki geeft een hoge lob. Daar is Dumitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Dumitrache maakt een snoekduik en kopt de bal. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 4:0

69e minuut.
Kohle is nu in balbezit. Kohle geeft een lange en hoge pass. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Dumitrache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik rent richting de bal. Kohle onderschept slim de pass. Dumitrache onderschept slim de pass. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae geeft de bal voor. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stadnik kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jehle passt de bal zonder na te denken. Weber is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jehle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Weber maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosiorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 46%, SSV Ulm 1846 54%.
Graffzoch von Dreyey - SSV Ulm 1846 4:0