Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Stiftung Wadentest FC Mucki Dunn
442 versuch Tactiek 523_2024
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
61.5 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Lorusso rent richting de bal. Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello passt de bal zonder na te denken. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel. Zonker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Blečić is nu in balbezit. Papendick verovert de bal door een tackle van achteren. Stypuła rent richting de bal. Papendick onderschept slim de pass. Papendick haalt uit met een fantastische trap. Olberding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Raugust probeert de bal met de borst te controleren. Raugust geeft de bal voor. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp schiet op doel. Blečić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lorusso zal de hoekschop nemen. Raugust krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Irace geeft een lange en hoge pass. Raugust rent richting de bal. Raugust speelt de bal door. Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Olberding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Blečić geeft de bal voor. Tufeanu speelt de bal door. Tender probeert naar een medespeler te passen. Blaukopp heeft problemen om de bal te vangen. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Olberding bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 57%, FC Mucki Dunn 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Stiftung Wadentest - FC Mucki Dunn 0:0

58e minuut.
Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - FC Mucki Dunn 1:0

60e minuut.
Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp geeft een hoge lob. Raugust rent richting de bal. Papendick is nu in balbezit. Papendick draait met de bal, schiet en ... Olberding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Przybułek controleert de bal met de borst. Lorusso rent richting de bal. Lorusso speelt de bal door. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Raugust verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Tender is nu in balbezit. Tender geeft een hoge lob. Papendick maakt een snoekduik en kopt de bal. Olberding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Przybułek passt de bal zonder na te denken. Tufeanu met een sublieme pass. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Nuñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Blečić heeft problemen om de bal te vangen. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp passt de bal in één keer door. Papendick is nu in balbezit. Papendick draait met de bal, schiet en ... Olberding bokst de bal weg.

86e minuut.
Miklewicz onderschept slim de pass. Tender is nu in balbezit. Tender geeft een lange en hoge pass. Papendick krijgt zijn hoofd ertegen. Olberding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Stiftung Wadentest - FC Mucki Dunn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 50%, FC Mucki Dunn 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Stiftung Wadentest - FC Mucki Dunn 1:1