Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 2.Bundesliga.02
  • Stadion: Mythos Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28606
Tasmania 06 Dirty Harry
442.4d Tactiek attacke
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 65.5
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Balach rent richting de bal. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kosiorek rent richting de bal. Kosiorek met een sublieme pass. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Dirty Harry 0:1

19e minuut.
Pintar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aunkofer geeft een hoge lob. Balach springt en kopt de bal. Strozniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Aunkofer probeert naar een medespeler te passen. Balach is nu in balbezit. Roque maakt een afschuwelijke overtreding. Roque is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Pintar rent richting de bal. Pintar geeft de bal voor. Trochowski is nu in balbezit. Brandal onderschept slim de pass. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Trojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 42%, Dirty Harry 58%.
Tasmania 06 - Dirty Harry 0:1

46e minuut.
Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorek onderschept slim de pass. Kosiorek passt de bal in één keer door. Miraut is nu in balbezit. Miraut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Görg met een sublieme pass. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut is nu in balbezit. Brandal rent richting de bal. Hohlbein is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jonen passt de bal zonder na te denken. Deufel rent richting de bal. Natsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deufel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jonen komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Narjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Narjes speelt de bal door. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag met een sublieme pass. Jonen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Strozniak met een harde bal richting middenveld. Görg probeert naar een medespeler te passen. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. Trojanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Deufel passt de bal zonder na te denken. Plag is nu in balbezit. Plag geeft een lange en hoge pass. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach haalt uit met een fantastische trap. Strozniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Agasso probeert naar een medespeler te passen. Miraut rent richting de bal. Miraut geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. Trojanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miraut rent richting de bal. Miraut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Agasso is nu in balbezit. Agasso passt de bal zonder na te denken. Kosiorek speelt de bal door. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Görg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natsch geeft de bal voor. Miraut kopt de bal weg. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag geeft een hoge lob. Deufel kopt de bal weg. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach draait met de bal, schiet en ... Strozniak bokst de bal weg.

80e minuut.
Piesik passt de bal met de wreef. Pintar rent richting de bal. Jonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 40%, Dirty Harry 60%.
Tasmania 06 - Dirty Harry 0:1