Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karl-Marx-Stadt Fargo Kicks
Flophet Tactiek UrhoMinus1
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Jagenow probeert naar een medespeler te passen. Joerges heeft problemen om de bal te vangen. Joerges met een sublieme pass. Weidenfeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Joerges probeert naar een medespeler te passen. Josch is nu in balbezit. Josch met een sublieme pass. Weidenfeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Achereiner met een sublieme pass. Jagenow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagenow geeft een hoge lob. Weidenfeller springt en kopt de bal. Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - Fargo Kicks 1:0

20e minuut.
Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk rent richting de bal. Boldt speelt de bal door. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Stöcker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Stefaniak komt het veld opgelopen. Kraft komt het veld opgelopen. Gellesch komt het veld opgelopen. Adamski met een snelle inworp. Joerges rent richting de bal. Joerges passt de bal in één keer door. Weidenfeller rent richting de bal. Weidenfeller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Boldt de bal. Boldt passt de bal zonder na te denken. Zeqo speelt de bal door. Kraft rent richting de bal. Kraft draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Weidenfeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wudtke is nu in balbezit. Jelescu maakt een afschuwelijke overtreding. Jelescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 56%, Fargo Kicks 44%.
Karl-Marx-Stadt - Fargo Kicks 1:0

48e minuut.
Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo met een sublieme pass. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. Stöcker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karl-Marx-Stadt - Fargo Kicks 1:1

55e minuut.
Huanca rent richting de bal. Kraft verovert de bal door een tackle van achteren. Kraft passt de bal zonder na te denken. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Stöcker bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Românaş komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Românaş geeft een hoge lob. Kraft kopt de bal weg. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Stöcker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türk komt het veld opgelopen. Mössler komt het veld opgelopen. Wespenmeister komt het veld opgelopen. Övermann komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Díaz Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeqo rent richting de bal. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira geeft de bal voor. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Stöcker met een sublieme pass. Wespenmeister kopt de bal weg. Övermann is nu in balbezit. Övermann geeft een lange en hoge pass. Mössler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 64%, Fargo Kicks 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karl-Marx-Stadt - Fargo Kicks 1:1