Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:47
  • Competitiewedstrijd: 2.Bundesliga.03
  • Stadion: The Battle
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34837
Magnum United Celtic Marillion
Training Tactiek Raute
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 67.4
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Scuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlán rent richting de bal. Ferdιnand onderschept slim de pass. Ferdιnand schiet op doel. Malaquias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mørland passt de bal zonder na te denken. Lestár rent richting de bal. Lestár passt de bal zonder na te denken. Daar is Čomor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čomor draait met de bal, schiet en ... Raça bokst de bal weg. Paal! Vitorino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Celtic Marillion 1:0

24e minuut.
Vitorino rent richting de bal. Murawa begaat een overtreding. Vitorino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mørland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vitorino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Scuta probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magnum United - Celtic Marillion 1:1

41e minuut.
Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár passt de bal met de wreef. Vitorino rent richting de bal. Vitorino haalt uit met een fantastische trap. Raça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morles onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Celtic Marillion 2:1

42e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap. Malaquias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magnum United - Celtic Marillion 2:2

45e minuut.
Steenbeke geeft een hoge lob. Olak kopt de bal weg. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos verovert de bal door een tackle van achteren. Vos draait met de bal, schiet en ... Malaquias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 54%, Celtic Marillion 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnum United - Celtic Marillion 2:2

75e minuut.
Čomor passt de bal met de wreef. Meister is nu in balbezit. Meister geeft een lange en hoge pass. Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Čomor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murawa de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mørland neemt de hoekschop. Vitorino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 60%, Celtic Marillion 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnum United - Celtic Marillion 2:2