Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Union II FC Birkenfeld
4321defl Tactiek 532F04R
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 63.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


20e minuut.
Saaret geeft een hoge lob. Carr rent richting de bal. Vrána begaat een overtreding. Carr wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carr kan niet meer verder spelen. Gentzsch komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crivăţ neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Vrána speelt de bal door. Nero rent richting de bal. Nero passt de bal in één keer door. Byra is nu in balbezit. Byra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nero rent richting de bal. Nero passt de bal in één keer door. Moros rent richting de bal. Moros geeft een lange en hoge pass. Byra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 59%, FC Birkenfeld 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BC Union II - FC Birkenfeld 0:0

62e minuut.
Cinar speelt de bal door. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros met een sublieme pass. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Gentzsch is nu in balbezit. Gentzsch passt de bal in één keer door. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Saldaña met een sublieme pass. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Saaret rent richting de bal. Saaret geeft de bal voor. Landschof bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 63%, FC Birkenfeld 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BC Union II - FC Birkenfeld 0:0