Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktoria Preussen Relax Konstanz
5-4-1 Tactiek 442_Relax
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hompes onderschept slim de pass. Kindelán geeft de bal voor. Rübener is nu in balbezit. Rübener draait met de bal, schiet en ... Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 1:0

4e minuut.
Sekmez rent richting de bal. Alavedra rent richting de bal. Alavedra geeft de bal voor. Rübener rent richting de bal. Rübener schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rübener is nu in balbezit. Późniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rübener is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rübener legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 2:0

24e minuut.
Hooper verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán met een sublieme pass. Bjerge rent richting de bal. Bjerge draait met de bal, schiet en ... Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sáenz controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moceanu zal de hoekschop nemen. Rübener springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hompes geeft de bal voor. Rübener springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 39%, Relax Konstanz 61%.
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 2:0

50e minuut.
Bereczki met een sublieme pass. Rashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashev speelt de bal door. Sekmez rent richting de bal. Sekmez haalt uit met een fantastische trap. Bley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hartinger kopt de bal weg. Bjerge geeft de bal voor. Rübener bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübener haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 3:0

61e minuut.
Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra schiet op doel. Bley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Návay met de inworp. Kindelán is nu in balbezit. Rashev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rashev krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hompes passt de bal zonder na te denken. Moceanu speelt de bal door. Bjerge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 4:0

81e minuut.
Hooper is nu in balbezit. Sekmez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hartinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Pertierra springt en kopt de bal. Bley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 34%, Relax Konstanz 66%.
Viktoria Preussen - Relax Konstanz 4:0