Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo Kicks FC BFH 16
UrHoMinus1R Tactiek izdef-4
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
70.1 gemiddelde waardering 69.9
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Kuśmierczyk rent richting de bal. Cavallini geeft een hoge lob. Nuut kopt de bal weg. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha schiet op doel. De bal raakt de paal. Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cavallini geeft een lange en hoge pass. Rosocha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fassbinder. Fassbinder krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Marí met een sublieme pass. Świniorek kopt de bal weg. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Díaz Neira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horka is nu in balbezit. Horka geeft een hoge lob. Nuut bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosocha is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rosocha rent richting de bal. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 0:1

11e minuut.
Kopaniecki kopt de bal weg. Boldt is nu in balbezit. Boldt geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cavallini met een snelle inworp. Rauw is nu in balbezit. Rauw geeft een lange en hoge pass. Rosocha krijgt zijn hoofd ertegen. Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rosocha is nu in balbezit. Fassbinder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosocha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nagi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuut krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marí trapt de bal weg van het doel. Zeqo kopt de bal weg. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Şerban met een harde bal richting middenveld. Kaim kopt de bal weg. Świniorek rent richting de bal. Świniorek geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Boldt rent richting de bal. Boldt passt de bal in één keer door. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo geeft een hoge lob. Díaz Neira springt en kopt de bal. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefaniak komt het veld opgelopen. Kraft komt het veld opgelopen. Kaim met een snelle inworp. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fargo Kicks - FC BFH 16 1:1

33e minuut.
Horka kopt de bal weg. Daar is Zeqo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeqo probeert naar een medespeler te passen. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Boldt passt de bal zonder na te denken. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft een lange en hoge pass. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 2:1

38e minuut.
Daar is Spiridon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki geeft de bal voor. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nagi speelt de bal door. Rosocha is nu in balbezit. Jelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosocha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Marí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Marí trapt de bal weg. Klungelig pakt Bulek de bal. Świniorek speelt de bal door. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 48%, FC BFH 16 52%.
Fargo Kicks - FC BFH 16 2:1

49e minuut.
Kraft is nu in balbezit. Bulek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulek met een sublieme pass. Díaz Neira legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 3:1

50e minuut.
Boldt speelt de bal door. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo passt de bal zonder na te denken. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Şerban bokst de bal weg.

53e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Zeqo is nu in balbezit. Zeqo passt de bal in één keer door. Kraft is nu in balbezit. Kraft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 4:1

58e minuut.
Zeqo probeert naar een medespeler te passen. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek passt de bal zonder na te denken. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 5:1

61e minuut.
Inworp. Românaş komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaim met de inworp. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft de bal voor. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuut is nu in balbezit. Gellesch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gellesch krijgt een gele kaart. Nuut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosocha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ... Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - FC BFH 16 5:2

76e minuut.
Díaz Neira is nu in balbezit. Kopaniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz Neira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen. Şerban bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Românaş de bal. Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Świniorek rent richting de bal. Świniorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kopaniecki geeft de bal voor. Nagi is nu in balbezit. Kaim maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kaim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 38%, FC BFH 16 62%.
Fargo Kicks - FC BFH 16 5:2