Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karl-Marx-Stadt TSV 1860 München
Flophet Tactiek Angrep-4-1-4-1
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


29e minuut.
Joerges passt de bal met de wreef. Övermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Övermann geeft een hoge lob. Türk krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - TSV 1860 München 1:0

34e minuut.
Övermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Övermann passt de bal in één keer door. Türk rent richting de bal. Türk draait met de bal, schiet en ... Ciepierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Huanca rent richting de bal. Wientjes onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josch. Josch krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brügger komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Dayuan komt het veld opgelopen. Gottinger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 34%, TSV 1860 München 66%.
Karl-Marx-Stadt - TSV 1860 München 1:0

57e minuut.
Övermann is nu in balbezit. Övermann geeft de bal voor. Türk kopt de bal weg. Mössler heeft problemen om de bal te vangen. Mössler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lodi rent richting de bal. Lodi geeft een lange en hoge pass. Wenzel kopt de bal weg. Dayuan rent richting de bal. Dayuan schiet op doel. Kross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Paar kopt de bal weg. Centkowski geeft een hoge lob. Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Dayuan rent richting de bal. Dayuan draait met de bal, schiet en ... Kross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Kross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karl-Marx-Stadt - TSV 1860 München 1:1

84e minuut.
Centkowski onderschept slim de pass. Bloch met een sublieme pass. Mössler rent richting de bal. Mössler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - TSV 1860 München 2:1

89e minuut.
Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Centkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riemel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. Kross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 56%, TSV 1860 München 44%.
Karl-Marx-Stadt - TSV 1860 München 2:1