Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz FC Birkenfeld
Harakiri 2 Tactiek 532F04R
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 64.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Reiche met een snelle inworp. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ met een sublieme pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan schiet op doel. Garbień bokst de bal weg.

3e minuut.
Saaret rent richting de bal. Saaret passt de bal in één keer door. Crivăţ met een sublieme pass. Niedzielan rent richting de bal. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Crivăţ passt de bal in één keer door. Saaret geeft de bal voor. Klungelig pakt Późniak de bal. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ haalt uit met een fantastische trap. Garbień bokst de bal weg.

12e minuut.
Ariffadillah met een sublieme pass. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev passt de bal met de wreef. Niedzielan is nu in balbezit. Niedzielan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 0:1

18e minuut.
Reiche probeert naar een medespeler te passen. Niedzielan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczała begaat een overtreding. Taczała krijgt een gele kaart. Niedzielan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Niedzielan kan niet meer verder spelen. Castro komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Delling passt de bal zonder na te denken. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Crivăţ speelt de bal door. Daar is Saaret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saaret met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Saaret de bal. Saaret probeert naar een medespeler te passen. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Późniak de bal onder controle te krijgen. Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ariffadillah geeft een lange en hoge pass. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak speelt de bal door. Fernández Pertierra is nu in balbezit. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 64%, FC Birkenfeld 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 1:1

51e minuut.
Inworp. Saaret met een snelle inworp. Crivăţ geeft de bal voor. Stipaničev springt en kopt de bal. Garbień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 1:2

53e minuut.
Saaret passt de bal zonder na te denken. Daar is Delling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delling passt de bal met de wreef. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal met de wreef. Saaret rent richting de bal. Saaret geeft de bal voor. Stipaničev maakt een snoekduik en kopt de bal. Garbień bokst de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 56%, FC Birkenfeld 44%.
Relax Konstanz - FC Birkenfeld 1:3