Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktoria Preussen BC Union II
3-3-1-3-opt. Tactiek 4321defr
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


10e minuut.
Hooper geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abächerli met een snelle inworp. Vrána rent richting de bal. Vrána geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alavedra geeft de bal voor. Rübener is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Xiansheng ... Strafschop! Xiansheng krijgt een gele kaart. Rübener raakt geblesseerd tijdens het duel. Rübener zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bjerge met een sublieme pass. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu speelt de bal door. Rübener rent richting de bal. Rübener haalt uit met een fantastische trap. Landschof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán passt de bal in één keer door. Moceanu met een sublieme pass. Rübener heeft problemen om de bal te vangen. Rübener haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 36%, BC Union II 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viktoria Preussen - BC Union II 0:0

46e minuut.
Rolfo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Moros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kleines komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bjerge passt de bal met de wreef. Rolfo speelt de bal door. Xiansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübener verovert de bal door een tackle van achteren. Rübener draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kleines passt de bal in één keer door. Nero is nu in balbezit. Nero geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fersi passt de bal zonder na te denken. Saldaña is nu in balbezit. Rübener onderschept slim de pass. Rübener draait met de bal, schiet en ... Landschof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu passt de bal in één keer door. Piantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - BC Union II 1:0

73e minuut.
Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña geeft een hoge lob. Byra rent richting de bal. Byra schiet op doel. Bley probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viktoria Preussen - BC Union II 1:1

77e minuut.
Vrána heeft problemen om de bal te vangen. Vrána geeft een lange en hoge pass. Byra rent richting de bal. Byra draait met de bal, schiet en ... Bley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - BC Union II 1:2

86e minuut.
Bjerge met een sublieme pass. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu speelt de bal door. Daar is Rübener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rübener haalt uit met een fantastische trap. Landschof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 36%, BC Union II 64%.
Viktoria Preussen - BC Union II 1:2