Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 München Fargo Kicks
Angrep-4-1-4-1 Tactiek NtMinus1FlR
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 70.7
excellent Schieten formidable
very good Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


15e minuut.
Boldt is nu in balbezit. Boldt passt de bal met de wreef. Zeqo rent richting de bal. Zeqo geeft een lange en hoge pass. Díaz Neira maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciepierski bokst de bal weg.

22e minuut.
Zeqo met een sublieme pass. Díaz Neira rent richting de bal. Woźnica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźnica krijgt een gele kaart. Díaz Neira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boldt komt bij de bal en schiet. Ciepierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefaniak komt het veld opgelopen. Kraft komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Neira is nu in balbezit. Paar maakt een afschuwelijke overtreding. Paar krijgt een gele kaart. Díaz Neira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boldt met een snel genomen vrije trap. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 67%, Fargo Kicks 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - Fargo Kicks 0:0

46e minuut.
Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Centkowski komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Gottinger komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fassbinder is nu in balbezit. Fassbinder geeft de bal voor. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - Fargo Kicks 0:1

52e minuut.
Boldt heeft problemen om de bal te vangen. Gottinger speelt de bal door. Centkowski rent richting de bal. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV 1860 München - Fargo Kicks 1:1

53e minuut.
Paar met een sublieme pass. Kaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski onderschept slim de pass. Centkowski draait met de bal, schiet en ... Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Românaş komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaim kopt de bal weg. Gottinger met een sublieme pass. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski geeft de bal voor. Brügger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger passt de bal met de wreef. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Marí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - Fargo Kicks 2:1

79e minuut.
Díaz Neira passt de bal in één keer door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft een lange en hoge pass. Kraft springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gottinger speelt de bal door. Gottinger is nu in balbezit. Gottinger passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. Marí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Silaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świniorek rent richting de bal. Świniorek passt de bal met de wreef. Díaz Neira rent richting de bal. Díaz Neira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Centkowski geeft de bal voor. Daar is Wenzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jelescu krijgt een gele kaart. Wenzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenzel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Marí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - Fargo Kicks 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 55%, Fargo Kicks 45%.
TSV 1860 München - Fargo Kicks 3:1