Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Marillion FC Portinho
Raute Tactiek sheraismoM30inv
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 71.9
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke probeert naar een medespeler te passen. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos draait met de bal, schiet en ... Ćorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Faust is nu in balbezit. Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faust speelt de bal door. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Steenbeke geeft de bal voor. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap. Ćorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 1:0

27e minuut.
Vos probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan met een sublieme pass. Peets onderschept slim de pass. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Steenbeke geeft een hoge lob. Backs heeft problemen om de bal te vangen. Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peets de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Faust geeft een hoge lob. Brünker is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Morles ... Strafschop! Morles krijgt een gele kaart. Brünker raakt geblesseerd tijdens het duel. Backs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Marillion - FC Portinho 1:1

39e minuut.
Jelec rent richting de bal. Jelec geeft een hoge lob. Märzke geeft een hoge lob. Brünker is nu in balbezit. Brünker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Faust rent richting de bal. Faust geeft een hoge lob. Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünker verovert de bal door een tackle van achteren. Brünker haalt uit met een fantastische trap. Raça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke heeft problemen om de bal te vangen. Steenbeke geeft een hoge lob. Ferdιnand krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 65%, FC Portinho 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Marillion - FC Portinho 1:1

50e minuut.
Kalenyan geeft een hoge lob. D’Amore heeft problemen om de bal te vangen. Osajda onderschept slim de pass. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta passt de bal zonder na te denken. Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke geeft een hoge lob. Vos krijgt zijn hoofd ertegen. Ćorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vos rent richting de bal. Vos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 2:1

54e minuut.
Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenbeke passt de bal zonder na te denken. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal in één keer door. Cocoloş geeft de bal voor. Ferdιnand springt en kopt de bal. Ćorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 3:1

59e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel geeft de bal voor. Backs is nu in balbezit. Backs schiet op doel. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Faust met een snelle inworp. Zellner probeert naar een medespeler te passen. Backs heeft problemen om de bal te vangen. Backs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steenbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenbeke met een sublieme pass. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 4:1

73e minuut.
Backs met een snelle inworp. Zellner is nu in balbezit. Zellner geeft de bal voor. Brünker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 4:2

75e minuut.
Babel rent richting de bal. Babel passt de bal in één keer door. Faust is nu in balbezit. Faust geeft een lange en hoge pass. Brünker maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Murawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steenbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenbeke passt de bal zonder na te denken. Vos is nu in balbezit. Vos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Faust passt de bal zonder na te denken. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust rent richting de bal. Faust geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brünker de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Osajda passt de bal in één keer door. Peets speelt de bal door. Zellner rent richting de bal. Zellner geeft een lange en hoge pass. Brünker springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
D’Amore is nu in balbezit. Vos verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Mayerer ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mayerer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdιnand kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ćorić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC Portinho 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 59%, FC Portinho 41%.
Celtic Marillion - FC Portinho 5:2