Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Marillion FC BFH 16
Raute Tactiek izzmwing-1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
63.5 gemiddelde waardering 69.9
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Scuta speelt de bal door. Ferdιnand is nu in balbezit. Horka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferdιnand raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalenyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nagi de bal. Nagi speelt de bal door. Rauw geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jelec is nu in balbezit. Ginestà onderschept slim de pass. Ginestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 0:1

11e minuut.
Rauw rent richting de bal. Scuta begaat een overtreding. Rauw raakt geblesseerd tijdens het duel. Scuta speelt de bal door. Nagi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosocha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 0:2

13e minuut.
Steenbeke passt de bal in één keer door. Vos rent richting de bal. Ceffone maakt een afschuwelijke overtreding. Ceffone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalenyan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosocha heeft problemen om de bal te vangen. Jelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosocha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cruikshank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 0:3

32e minuut.
Ferdιnand controleert de bal met de borst. Ferdιnand met een sublieme pass. Scuta speelt de bal door. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos schiet op doel. Şerban bokst de bal weg.

35e minuut.
Steenbeke rent richting de bal. Steenbeke passt de bal met de wreef. Scuta is nu in balbezit. Scuta haalt uit met een fantastische trap. Vos krijgt zijn hoofd ertegen. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wadyl geeft een lange en hoge pass. Jelec rent richting de bal. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha schiet op doel. Cruikshank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 0:4

41e minuut.
Olavesen geeft de bal voor. Steenbeke is nu in balbezit. Steenbeke passt de bal met de wreef. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos schiet op doel. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Steenbeke geeft een hoge lob. Ferdιnand kopt de bal weg. Scuta is nu in balbezit. Scuta geeft een lange en hoge pass. Vos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 42%, FC BFH 16 58%.
Celtic Marillion - FC BFH 16 0:4

47e minuut.
Scuta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. O`Reilly komt het veld opgelopen. Ferdιnand zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Şerban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Daar is Nagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagi geeft de bal voor. Morles kopt de bal weg. Rosocha is nu in balbezit. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Cruikshank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Murawa speelt de bal door. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavallini. Cavallini krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cocoloş passt de bal in één keer door. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly geeft de bal voor. Vos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 1:4

60e minuut.
Wadyl geeft een lange en hoge pass. Rosocha kopt de bal weg. Nagi rent richting de bal. Nagi geeft een hoge lob. Ginestà springt en kopt de bal. Cruikshank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Steenbeke geeft een lange en hoge pass. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini is nu in balbezit. Ferdιnand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdιnand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly schiet op doel. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

66e minuut.
Morles geeft een hoge lob. Ginestà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosocha rent richting de bal. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Klungelig pakt O`Reilly de bal. O`Reilly passt de bal met de wreef. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - FC BFH 16 2:4

73e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly geeft een hoge lob. Ferdιnand springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jelec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plagge komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rosocha onderschept slim de pass. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi passt de bal met de wreef. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 46%, FC BFH 16 54%.
Celtic Marillion - FC BFH 16 2:4