Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 2.Bundesliga.03
  • Stadion: Fischerwiese
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 28508
Karl-Marx-Stadt BC Union II
Flophet Tactiek 4321defl
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Cinar kan de bal niet met de borst controleren. Weidenfeller speelt de bal door. Joerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerges geeft de bal voor. Wudtke krijgt zijn hoofd ertegen. Landschof bokst de bal weg.

11e minuut.
Adamski is nu in balbezit. Adamski passt de bal met de wreef. Joerges rent richting de bal. Joerges geeft de bal voor. Weidenfeller maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jagenow probeert naar een medespeler te passen. Joerges is nu in balbezit. Joerges met een sublieme pass. Weidenfeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 48%, BC Union II 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karl-Marx-Stadt - BC Union II 0:0

48e minuut.
Daar is Cinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joerges is nu in balbezit. Joerges geeft de bal voor. Wudtke springt en kopt de bal. Landschof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BC Union II 1:0

51e minuut.
Joerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerges geeft een lange en hoge pass. Xiansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wudtke onderschept slim de pass. Wudtke schiet op doel. Landschof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joerges met de inworp. Jagenow geeft de bal voor. Landschof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Mössler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kreuzer geeft een hoge lob. Wudtke kopt de bal weg. Mössler rent richting de bal. Mössler draait met de bal, schiet en ... Landschof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BC Union II 2:0

74e minuut.
Josch probeert naar een medespeler te passen. Mössler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cinar zijn tegenspeler op de grond. Cinar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nero rent richting de bal. Jagenow onderschept slim de pass. Jagenow passt de bal met de wreef. Mössler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mössler haalt uit met een fantastische trap. Landschof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 39%, BC Union II 61%.
Karl-Marx-Stadt - BC Union II 2:0