Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktoria Preussen FC Portinho
4-5-1 Tactiek ustgil_ultraswCa
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.2 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Märzke geeft een lange en hoge pass. Hooper is nu in balbezit. Brünker onderschept slim de pass. Brünker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - FC Portinho 0:1

9e minuut.
Rübener bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märzke. Rübener is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjerge wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Baumgarten de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rübener verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerge is nu in balbezit. Rübener is nu in balbezit. Rübener schiet op doel. Osajda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brenninger komt het veld opgelopen. Kindelán neemt de hoekschop. Bjerge springt en kopt de bal. Märzke verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

31e minuut.
Hompes is nu in balbezit. D’Amore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hompes. D’Amore raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Hooper kopt de bal weg. Kucklick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brünker bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünker schiet op doel. Bley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 45%, FC Portinho 55%.
Viktoria Preussen - FC Portinho 0:1

56e minuut.
Kindelán kopt de bal weg. Peets heeft problemen om de bal te vangen. Bjerge onderschept slim de pass. Bjerge geeft de bal voor. Rübener springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Formoso komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Formoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Alavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - FC Portinho 0:2

88e minuut.
Formoso is nu in balbezit. Formoso geeft een hoge lob. Backs is nu in balbezit. Backs schiet op doel. Bley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 34%, FC Portinho 66%.
Viktoria Preussen - FC Portinho 0:2