Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz Celtic Marillion
5-4-1 Tactiek Raute
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Ferdιnand passt de bal in één keer door. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly geeft de bal voor. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vos maakt een snoekduik en kopt de bal. Mạnh Trường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Steenbeke zal de hoekschop nemen. Ferdιnand springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Garbień geeft een hoge lob. Plagge kopt de bal weg. Piolanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferdιnand rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steenbeke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vos kopt de bal weg. Garbień bokst de bal weg.

41e minuut.
Rashev is nu in balbezit. Rashev geeft de bal voor. Hartinger rent richting de bal. Hartinger geeft de bal voor. Sekmez springt en kopt de bal. Cruikshank bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 54%, Celtic Marillion 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relax Konstanz - Celtic Marillion 0:0

46e minuut.
Sekmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hartinger rent richting de bal. Hartinger met een sublieme pass. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Celtic Marillion 1:0

49e minuut.
Olavesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez onderschept slim de pass. Plagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sekmez draait met de bal, schiet en ... Cruikshank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Takajama rent richting de bal. Ferdιnand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdιnand met een sublieme pass. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garbień maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Vos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Konstanz - Celtic Marillion 1:1

64e minuut.
Cruikshank probeert naar een medespeler te passen. Bereczki kopt de bal weg. Thygesen heeft problemen om de bal te vangen. Sekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bereczki kopt de bal weg. Klungelig pakt Hartinger de bal. Hartinger probeert naar een medespeler te passen. Bereczki rent richting de bal. Bereczki schiet op doel. Cruikshank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Celtic Marillion 2:1

80e minuut.
Późniak geeft de bal voor. Bereczki speelt de bal door. Hartinger is nu in balbezit. Hartinger geeft de bal voor. Sekmez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Piolanti is nu in balbezit. Piolanti passt de bal zonder na te denken. Vos rent richting de bal. Vos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relax Konstanz - Celtic Marillion 2:2

88e minuut.
Hartinger is nu in balbezit. Hartinger geeft een hoge lob. Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez verovert de bal door een tackle van achteren. Sekmez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 39%, Celtic Marillion 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relax Konstanz - Celtic Marillion 2:2