Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BFH 16 Relax Konstanz
den-1 Tactiek 5-4-1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 66.4
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Hartinger rent richting de bal. Hartinger passt de bal in één keer door. Kopaczewski probeert naar een medespeler te passen. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauw passt de bal in één keer door. Nagi probeert naar een medespeler te passen. Rosocha rent richting de bal. Rosocha schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Benenati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ginestà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginestà passt de bal met de wreef. Rauw geeft een lange en hoge pass. Rosocha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sekmez met een sublieme pass. Hartinger rent richting de bal. Hartinger probeert naar een medespeler te passen. Sekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez draait met de bal, schiet en ... Şerban bokst de bal weg.

21e minuut.
Mạnh Trường onderschept slim de pass. Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha passt de bal in één keer door. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulek komt het veld opgelopen. Cavallini komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ginestà passt de bal met de wreef. Rashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek speelt de bal door. Ginestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hartinger speelt de bal door. Sekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bulek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bulek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Rashev passt de bal met de wreef. Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger speelt de bal door. Sekmez rent richting de bal. Sekmez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - Relax Konstanz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BFH 16 40%, Relax Konstanz 60%.
FC BFH 16 - Relax Konstanz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BFH 16 54%, Relax Konstanz 46%.
FC BFH 16 - Relax Konstanz 0:1