Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:47
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: Tus Berge Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29336
Tus Berge the-physicals
3-4-3 [1] Tactiek 523_2.0
62% Balbezit 38%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 47.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Ingermann passt de bal met de wreef. Solanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanilla geeft de bal voor. Aquilia rent richting de bal. Aquilia draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Catanho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valero de bal onder controle te krijgen. Madgearu is nu in balbezit. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Querendo met een sublieme pass. Ingermann is nu in balbezit. Ingermann speelt de bal door. Dvornic rent richting de bal. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Querendo neemt de hoekschop. Dvornic krijgt zijn hoofd ertegen. Navarrete bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Querendo zal de hoekschop nemen. Dvornic krijgt zijn hoofd ertegen. Navarrete bokst de bal weg. Terráqueo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tus Berge - the-physicals 1:0

25e minuut.
Solanilla speelt de bal door. Vahmann probeert naar een medespeler te passen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tus Berge - the-physicals 2:0

27e minuut.
Kruppke passt de bal met de wreef. Valero is nu in balbezit. Valero passt de bal met de wreef. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund schiet op doel. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ingermann met een sublieme pass. Querendo heeft problemen om de bal te vangen. Querendo passt de bal met de wreef. Dvornic rent richting de bal. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vahmann is nu in balbezit. Kruppke verovert de bal door een tackle van achteren. Kruppke geeft een lange en hoge pass. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Navarrete bokst de bal weg.

42e minuut.
Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason geeft een hoge lob. Aquilia kopt de bal weg. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Landhäusser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Querendo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tus Berge 51%, the-physicals 49%.
Tus Berge - the-physicals 2:0

46e minuut.
Landhäusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic verovert de bal door een tackle van achteren. Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo schiet op doel. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Sumarliðason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peperkorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peperkorn probeert naar een medespeler te passen. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. Szeregowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Querendo rent richting de bal. Querendo geeft een hoge lob. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo schiet op doel. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vahmann probeert naar een medespeler te passen. Suntoro is nu in balbezit. Suntoro geeft een hoge lob. Terráqueo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Terráqueo is nu in balbezit. Kalwara verovert de bal door een tackle van achteren. Kalwara geeft de bal voor. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Ingermann passt de bal zonder na te denken. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo onderschept slim de pass. Terráqueo schiet op doel. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tus Berge - the-physicals 3:0

73e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho passt de bal in één keer door. Kalwara heeft problemen om de bal te vangen. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... Navarrete bokst de bal weg.

74e minuut.
Suntoro geeft de bal voor. Kalwara kopt de bal weg. Querendo rent richting de bal. Querendo geeft een lange en hoge pass. Aquilia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Vahmann passt de bal in één keer door. Querendo is nu in balbezit. Querendo passt de bal in één keer door. Dvornic rent richting de bal. Dvornic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Solanilla kopt de bal weg. Aquilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi onderschept slim de pass. Parisi geeft de bal voor. Valero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy bokst de bal weg.

82e minuut.
Querendo rent richting de bal. Querendo passt de bal in één keer door. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tus Berge - the-physicals 4:0

87e minuut.
Ingermann verovert de bal door een tackle van achteren. Ingermann passt de bal in één keer door. Dvornic rent richting de bal. Dvornic schiet op doel. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tus Berge - the-physicals 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tus Berge 44%, the-physicals 56%.
Tus Berge - the-physicals 5:0