Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bishop bashers Waidler FC
bloodystupid Tactiek VT neu
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 44.8
very good Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


8e minuut.
Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang passt de bal met de wreef. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro draait met de bal, schiet en ... Janner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Waidler FC 1:0

17e minuut.
Cordoba rent richting de bal. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Suchan geeft een hoge lob. Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mineiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Waidler FC 2:0

31e minuut.
Chudzio geeft een hoge lob. Andrzejewski rent richting de bal. Arrieta begaat een overtreding. Arrieta krijgt een gele kaart. Andrzejewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Andrzejewski kan niet meer verder spelen. McManaman komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta passt de bal in één keer door. Mineiro rent richting de bal. Mineiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tamborino is nu in balbezit. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley passt de bal met de wreef. Suchan is nu in balbezit. Suchan schiet op doel. Janner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 37%, Waidler FC 63%.
Bishop bashers - Waidler FC 2:0

47e minuut.
Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez López. Tamborino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordoba komt bij de bal en schiet. Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Suchan speelt de bal door. Thier bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier speelt de bal door. Mineiro is nu in balbezit. Mineiro haalt uit met een fantastische trap. Janner bokst de bal weg.

84e minuut.
Mineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti met een sublieme pass. Koumis is nu in balbezit. Koumis schiet op doel. Janner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Waidler FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 34%, Waidler FC 66%.
Bishop bashers - Waidler FC 3:0